Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
REGGAELIGHT YOUR MIND - Ямайска звезда в София
Global Vision Circle
REGGAELIGHT YOUR MIND!
5 години ZIONLIONZ Soundsystem

06 Март 2009 (Петък) 22:00 часа
Party Center 4KM / Вход: 16.00 лв.

 
Warrior King - Jamaica, Ras Protector – Jamaica, Kaya Sound – Italy
SEN I & Jahmmi Youth – BG, ZIONLIONZ Soundsystem – BG, Brumbaras,
Dancing Lion, Groovy, Phoenix, P6U, Zion
, Jamez Bongg – BG,
Yango – BG, Daft Dub – BG, Bashment – BG
                                                               
Visuals & Decoration by The Rain Army
Dress code & Make up: Reggaelight
                                 
Start 22:00 // Enter 16 BGN

Ямайска звезда в София

За да отпразнуват подобаващо петия си рождения ден на 6 март в Парти центъра на 4 КМ,  Zionlionz Soundsystem са поканили световноизвестния реге певец от Ямайка WARRIOR KING. Войнът Крал (какъвто е буквалният превод на артистичното му име) е сред най-ярките звезди във вселената на Ямайската музика през последното десетилетие. След шеметния си дебют през 2001 той без съмнение доказа, че е не само вълнуващ нов глас, но и водещ  roots & culture ( т.е. съзнателно изпълняващ просветителска роля) изпълнител.

Наистина стана добра тенденция през последните години да чуваме и виждаме на живо музиканти от световна величина, които по правило преди това подминаваха страната ни. Тази тенденция обаче все още не важи за големите в реге музиката. Именно затова гостуването на WARRIOR KING е толкова важно събитие за любителите на реге вибрацията, както и за любителите на добрата музика въобще. Във време, когато негативността, оръжието и бруталните текстове доминират на Ямайската сцена, появата на артист като него действително може да се сравни с поемане на глътка чист въздух. “Моята музика е създадена, за да възвиси човешкото сърце, ум и душа по един позитивен начин” споделя същността на мисята си Войнът Крал.

REGGAELIGHT YOUR MIND! е заглавието на събитието, което ще обедини музиканти и диджеи от три нации – заедно с Warrior King в залите на Парти центъра ще излязат още Ras Protector от Ямайка, диджеите от италианската формация Kaya Sound, както и самите Zionlionz Soundsystem в пълен състав –Brumbaras, Dancing Lion, Groovy, Phoenix, P6U и Zion. Изглежда това ще е поредната незабравима реге нощ, в която своя музикален принос ще дадат както утвърдени български артисти като SEN I & Jahmmi Youth, Daft Dub и DJ Jamez Bongg, така и млади реге таланти катоYango и Bashment.

Очаквайте тайфун от позитивна енергия! Jah! Rastafari!

REGGAELIGHT YOUR MIND! – 6 март, Парти център 4км, 22 часа, 16 лева

REGGAELIGHT YOUR MIND - Ямайска звезда в СофияКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,976,047 уникални посещения