Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
5 урока с Алфредо във Варна
Salsa Party Team
Salsa Party Team ви кани на:
5 урока с Афредо във Варна на 28.02.2009

Един известен салса танцьор, хореограф и инструктор на България ще е на гости във Варна -  това е Алфредо Торес от Alfredo Style.

На 28.02.2009 г. в бар „Energy” той ще покаже на всички желаещи 5 уникални урока.

Искате ли да танцувате заедно с АлфредоАко отговора е „да”, това може да стане на събитието „Уроци с Афредо”, чийто организатор e Salsa Party Team. Подготвили сме 5 различни урока, които ще са за всички танцуващи, без значение дали сте начинаещи или напреднали в танците, т.нар. ниво “open level”. Ще се преподават основни, базисни неща от всеки стил и танц. Алфредо има редица национални и международни салса участия, изнася уроци по салса на различни фестивали, явява се на състезания. Последното му участие е на World Salsa Meeting в Италия (22-25.01.2009), където той и партньорката му Жоржета заемат трето място. Това е първото им постижение за новата 2009 година. Ето видео от участието: http://www.youtube.com/watch?v=3JLoR9NF16o

А повече информация за уроците и часовете, моля прочетете по-надолу.
Събитие: „Уроци с Афредо”

Дата: 28.02.2009 г.,

Място: бар „Energy” Варна, бул. „Христо Ботев” 8 (сградата на бившите „Монтажи Варна”)

 


Програмата: 28.02.2009 /събота/

13:30 – 14:20 – Guaguanco

14:30 – 15:20 – On 2

15:30 – 16:20 – On 1

19:30 – 20:20 – Man Styling

20:30 – 21:20 – Dance with music

 


А какво представляват уроците?

Първия е Guaguanco – това е поджанр на кубинската румба. Комбинация е от  бърза и високо ритмична музика, на която се танцува определен стил танц. Представлява флирт между мъжът и жената, сексуална закачка, като мъжът е по-активен. Той изпълнява специфични, характерни за Guaguanco  движения на тялото – наречени „vacuano”. Остатъци от Guaguanco днес има в хип-хоп танците, а много салса танцьори го включват в изпълненията си. Ето едно описание на танцът Guaguanco.
 
„Двойката започва да танцува. Кавалерът е по-активен и обикаля около дамата, без да я докосва. Кулминацията на танца е когато мъжът се опитва със едно специфично движение наречено „vacuano” да се доближи до дамата. Тя от своя страна танцувайки и с съблазнителни движения на тялото си показва способността си да да привлече мъжа към себе си, като същевременно умело избягва неговото докосване и не позволява той да се приближи до нея”. Ето 2 клипа на танца Guaguanco:
 
http://www.youtube.com/watch?v=HwGO9ypmORw 

http://www.youtube.com/watch?v=MDgXtt14hyk
 
Уроците On 2 и On 1 са начин на танцуване, като се тръгва на 1 и на 2 от бройката. Това са разлчини стилове на танцуване на салса. Ще научите за  тях повече на самия урок.

Урокът Man Styling е за всички мъже. Алфредо ще покаже как мъжът да танцува по-разчупено, как да движи тялото си и как да си създаде свой собствен стил в танца.

Урокът Dance with music ще ви помогне да интерпретирате по-лесно музиката, на която танцувате. Това е танц с с музиката, не само да я слуша, но да чува и улавя ритъма, да предусеща акцентите и така да се впише с движения и стъпки в музиката.

Цена:
При предварителна продажба (в школите) - 7 лв.
На място в деня на урока - 8 лв.
Билети за уроците може да закупите от вашите инструктори в школите:
във Варна – Амор, Маламбо и Сабросо
в Шумен – Салса Енканто
от екипа на Salsa Party Team
При нужда от повече информация, за контакти и закупуване на билети от Salsa Party Team, моля свържете се с:
Добрин Петков – 0894692044

Alfredo Torres in Varna
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,976,056 уникални посещения