Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
RIO DE JANEIRO - SOFIA carnival connection!
Global Vision Circle
Global Vision Circle
Presents
FESTA DO BRAZIL – Carnival Edition
                                   
21. February 2009 / Saturday / 22 h
Party Center 4KM

Dj Cliffy - UK
Future World Funk

Brazil 40°
The authentic Brazilian samba dancers

Dj sets:
Falcao Do Brazil
OTO, INVOKE & Dancing Angel
Embassy of Brazil
Global Vision DJs


live samba-batukada
Sambanda

capoeira show
Association Capoeira Bulgaria


Visuals & Decoration by The Rain Army
Dress code & Make up: Carnival
Start 22:00 // Enter 14BG
Бразилификатори в София на 21 февруари

На 21 февруари  столицата ще бъде силно разтърсена и основно бразилифицирана от стартиращото паралелно с карнавала в Рио събитие FESTA DO BRAZIL. За целта в Парти Центъра на 4 КМ ще пристигнат световно известни бразилификатори като Dj Cliffy и автентичните самба танцьорки от BRASIL40°.  Dj Cliffy е създател и неуморен двигател на най-известното бразилско парти в Лондон ”БАТМАКУМБА”, функциониращо вече 11 години като неофициално и изключително танцувално посолство на Бразилия в Обединеното Кралство. За неговите сетове е известно че представят бразилската музика в пълната й гама – от танцувални афро-бразилски ритми през класически самба хитове до бразилектро и байле фънк. Градусите в залата ще стигнат 40, когато се появят автентичните бразилски танцьорки и ни отнесат там, където започва най-фантастичната феерия на планетата. Тъмнокожите грации са част от артистичния колектив BRASIL40°, базиран в Монпелие, Франция, чиято мисия е да доведе до глобално затопляне чрез музиката и изкуството на Бразилия. В съседната зала българската формация Sambanda ще ни потопи в ритъма на уличната самба, а след това нощта ще продължи с демонстрации на атрактивното бойно изкуство капоейра, представено от Българската Капоейра Асоциаця. Музиката на диджеите от Global Vision Circle едва ли ще ни пусне да си тръгнем преди изгрева. Така че сложете си най-голямата усмивка и най-карнавалните дрехи и елате в Парти Центъра, за да преживеете чудото да бъдете ЕДНО с ритъма на гореща Бразилия! Какво повече може да ви се случи една февруарска нощ?RIO DE JANEIRO - SOFIA carnival connection !

Най-пищното и разкрепостено събитие на планетата - Карнавалът в Рио де Жанейро и тази година ще стартира  на 21 февруари. Четири дневната експлозия от музика, танци и красота отново ще събере десетки  хиляди търсачи на удоволствия от всички краища на света. Безгрижието на празненствата освобождава съзнанието на участниците. Те забравят за малко грижите си и потъват в насладата на живота (не случайно думата карнавал идва от латинския израз "carni levamen", което означава освобождаване на плътта). По улиците на Рио и през уникалния самбадром  на пищно украсени платформи дефилират най-известните самба школи. Всяка платформа е  произведение на изкуството създадено в продължение на цяла  година със средствата и усилията на местната общност.Страстният ритъм на самбата нагорещява въздуха, стотици хиляди танцуващи хора изпълват града обединени от радостта на събитието.За бразилците карнавалът буквално е епицентър на живота!!!
Всеки може да участва в каранвала. В Германия, Франция, Италия, Испания, Унгария, Перу, Уругвай, Канарските острови и къде ли още не, а дори в съседна Гърция, фиестите са станали традиция. Естествено е хората да пожелаят  да се свържат с тази безметежна еуфория от музика и любов. Тогава защо и България да не стане част от голямото карнавално семейство?
Желанието да сме едно цяло с празнуващите по целия свят роди идеята за  FESTA DO BRAZIL – Carnival Edition 2009  в PARTY CENTER 4КМ  и то именно на 21 февруари – първият ден на карнавала в Бразилия.
Това събитие има своята предистория. В продължение вече на 5 години бразилските партита станаха неделима част от клубния живот на София.Техните организатори  Global Vision Circle явно усетиха нараствищият глад на града за самба, и затова преди две години поканиха бразилската група Brasil Conexao, която разтърси от танци стотиците фенове, събрали се в Party Center 4km. Това логично доведе до желанието и за следващтата стъпка - по-мащабно събитие, което да пренася вдъхновяващата атмосфера от Южна Америка в България*. А защо столицата ни да няма и свой собствен уличен карнавал съвсем скоро?

FESTA DO BRAZIL – Carnival Edition 2009
21 Февруари, 22.00 часа
Party Center 4km

RIO DE JANEIRO - SOFIA carnival connection!
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,981,376 уникални посещения