Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Предай нататък!
Alfredo Torres
Предай нататък!С  уникална фотосесия в новия си брой списание ELLE обединява български звезди, които се борят за различни каузи.

15 известни жени и мъже - на различна възраст и с различни професии - си разменят най-благородната целувка под режисурата на ELLE.

Уникалната фотосесия е подчинена на идеята „Предай нататък!“. По веригата с целувка (на уста, ръка или пък наум) се включват носителката на титлата „Мис България“ Гергана Гунчева, актрисата Елена Петрова, журналистът Драго Симеонов,Ширин Местан, тв водещата Ани Салич, любимците на тийнейджърките Румънеца и Енчев, фолк звездите Райна и Константин, танцьорът Алфредо Торес, певицата Камелия Тодорова, журналистът и тв водещ Ники Кънчев, ПР специалистката Мария Бонева, биатлонистката Екатерина Дафовска и актьорът Димитър Рачков.

Февруарското издание на списание ELLE е част от световен благотворителен проект – (RED) project. Мащабното начинание е по идея на Боно от U2 и е с цел предоставянето на помощ на HIV-позитивните в Африка. Средствата се набират с помощта на партньорите на идеята, които създават и продават продукти с марката (RED) project и даряват процент от печалбите на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария. За период от 2 години концепцията (RED) project, в партньорство с различни популярни марки, е събрала над 120 милиона долара.

Повече от 30 издания на ELLE по целия свят едновременно ще подкрепят инициативата. Водещи лица на проекта са Жизел Бюндхен и Скарлет Йохансон.

JoinREdКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,805,610 уникални посещения