Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Latin Dance Party в Club Salsa Plus
Salsa Plus
Latin Dance Party в Club Salsa PlusClub Salsa Plus
Friday 09. 01. 2009
Latin Dance Party
start:22:30 h

DJ MITAKA & DJ FoNk
DJ MITAKA И ГОСТ DJ FoNk
Още от много ранна възраст DJ FoNk започва да свири на китара, пиано и на цигулка, като последния инструмент е болезнен спомен от детските години. С няколко банди има много преживявания, споделени идеи и успехи, когато не закъснява и любовта към електронния звук. Тогава той заменя музикалния инструмент с винилов диск и Ди Джей плеърите. Започва участия в няколко малки клубчета, където благодарение на познанията си в музиката,  влечението към различни музикални стилове и преплитането им в съвременни клубни бийтове, са резултат много скоро дa получи и първите си сериозни и международни участия. По--късно става и резидент DJ на SMA (Sofia Music Agency). Обича музиката и като изпълнител и като слушател. Силно привързан е към фънка и стила на добрите стари 70-80 години.
Dj FoNk е свирил в Cielo, South Park, Life House, Vanilla Beach, Jeam Beam, Sugar, както и няколко участия в Detroit и New York. Бил е на пулта с имена като Lion, Marcus Lange, Zon, Stefan Helmke, Jordan, Impress и др.
Ексклузивните латино ритми отново ще са запазена марка на заведението, примесени със свежо диско звучене.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,664,959 уникални посещения