Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
6 ГОДИНИ RED SALSA TEAM! :)
6 ГОДИНИ RED SALSA TEAM! :)

6 ГОДИНИ RED SALSA TEAM! :)

Трансплантациите на органи, тъкани и клетки са шанс за пълноценен живот. Всеки носи в себе си способността да дарява. Който спаси един човек, спасява целия свят!

На 22.11.08 год. (събота) от 21:30 до 02:00 ч., по случай 6 години от основаването на танцово студио - RedSalsaTeam се организира благотворително Salsa парти в полза на българските деца, нуждаещи се от органна трансплантация. Събитието ще премине под надслов "Дар за живот!", а събраните средства ще бъдат дарени на Добри - 12 години, от гр. Варна.

От теб зависи да бъдеш с нас, защото децата на България са нейното бъдеще.

Добри Стефанов Николов е на 12 год. от гр. Варна. Боледува от остра нелимфобаластна левкимия М4. Животът му се поддържа от скъпо струващи лекарства. Нуждае се от спешна костно-мозъчна трансплантация в Германия, която струва 180 000 евро. За повече информация посетете http://www.help-dobri.org

Събитието по случай рожденния ден на школата ще бъде с вход 10 лв., а парите събрани от него ще бъдат преведени на посочените банкови сметки. Приемат се и допълнително средства от всички онези, които имат възможност за това. От интернет страниците (www.redsalsateam.net, www.help-dobri.org, www.save-darina.org), отчетните форуми и рубрика новини, ще можете да се информирате за дарените средства от наша страна.

Допълнително, всеки един от Вас може да направи дарение и на:

SMS линия за Добри
Абонатите на GLOBUL , vivatel и M-Tel могат да направят дарение чрез SMS с текст DMS DOBRI на кратък номер 17 777 , благодарение на системата DMS - Donors Message Service.
За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС


за изминалото благотворителното SalsaParty по случай 5 години RedSalsaTeam ТУК

Танцово Студио - RedSalsaTeam
гр. София
пл. Папа Йоан Павел II, №2, ет.2
rst@redsalsateam.net
0897 431 985
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,882 уникални посещения