Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Проект "МЛАДИ ТАЛАНТИ" - Лира Груп Денс Къмпани
"Lira Group Dance Company"
Проект *МЛАДИ ТАЛАНТИ* - Лира Груп Денс Къмпани

Проект "МЛАДИ ТАЛАНТИ" - Лира Груп Денс Къмпани


За новата учебна година Лира Груп Денс Къмпани обявява конкурс за стипендианти. Приемат се младежи между 12 и 18 години с интерес в областта на българския фолклор и карибските танци. Те ще бъдат обучавани безплатно. Записване до 19-ти октомври в залата в гр.София. Информация на 0888678963, 0888503213, www.liragroup.eu


Екипът на "Лира Груп Денс Къмпани" предприе благородната кауза да обучава талантливи младежи в областта на българския фолклор и латиноамериканските танци.

За новата учебна година школата обявява конкурс за стипендианти. Кандидатите ще са на възръст от 12 до 18 години. Избраните младежи ще се обучават безплатно в областта на българския фолклор и карибските танци.

"Идеята дойде от едно запитване към нас от момиче, което желае да се развива, но няма финансови средства", каза хореографката Лорета Димитрова.

"Поставих проблема пред колегите и всички единодушно решиха да му дадем шанс, а в последствие стигнахме до извода, че и други деца може имат този казус.

"Българският фолклор се е съхранил през вековете благодарение на душите и сърцата на хората. Ние бихме желали да предадем нашата любов към танца на младите хора, които наистина имат сърце да я приемат и съхранят", допълни

Записването на кандидатите ще бъде в залата в гр. София до 17-ти октомври.
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,668,523 уникални посещения