Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
BG Salsa - новини
Новини за сайта
Скъпи приятели,
Бихме искали да Ви уведомим, че от AlfredoStyle получихме искане да махнем профила на школата и инструктора от медийния портал www.bgsalsa.info заради предстоящо преструктуриране на школата.

По повод на това желание екипът на BGSalsa.info излиза със следното становище:
Ние сме медиен портал и информацията в него не подлежи на промяна по повод личностни желания. Този сайт служи за информация на всички, които имат желание да се включат и да бъдат част от салса обществото.
В този ред на мисли отговорът ни е следният: BGSalsa.info няма да премахне профила и информацията на AlfredoStyle докато той се занимава със салса, тъй като по този начин ще ощети своите потребители. BGSalsa.info ще изчака да завърши преструктурирането на школата на AlfredoStyle и ако тогава се окаже, че той няма повече връзка със салса обществото – ще вземем съответните мерки.

До този момент обаче, ние, като медиен портал, носим отговорност към потребителите си да им предоставяме цялата налична информация, която знаем и с която разполагаме, и тъй като работим за тях, а не за интересите на този или онзи, ще задържим профила на AlfredoStyle в техен интерес.

Екипът на BG Salsa не желае името му да бъде замесвано в каквито и да е конфликтни ситуации. Порталът не веднъж е доказал, че хората които работят за него са безпристрастни, не робуват на ничии интереси и държат да запазим положителната емоция от танца, която да бъде предавана на все повече хора.

Пожелаваме успех на екипа на AlfredoStyle в промените, които са замислили да осъществят и с нетърпение очакваме новини и изненади от тях!


BGSalsa.infoКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,709 уникални посещения