Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Терракания - Световна премиера на танцов шоу спекатакъл
BG Salsa Fiesta Team
Терракания - Световна премиера на танцов шоу спекатакъл

Терракания

... ще ви разкажем за една далечна земя, за една легенда наречена Терракания ...

Прегърнала в ръчички сламената си маймунка Кико, Рая се беше сгушила близо до родителите си, на големия кораб Мейбел носещ се по вълните между Англия и далечната „Обетована земя” (Америка). Там, в непрогледната нощ, и шумът на океанските вълни, капитанът й разказа една чудновата история, една легенда за тайнствена земя, наречена Терракания. Увлечени в приказните разкази за това мистично кътче, не усетиха как нощта бе станала ледено студена, и капките, от ситен дъжд бяха прерастнали във вилнееща буря. Корабът не можеше да удържи напорът на силните вълни и борейки се с дивите вълни, отдаде последни сили и бавно бе погълнат от морските дълбини.

... на следващата сутрин...

Рая отвори бавно очи, беше сама, на някакво странно и непознато място, на нова земя. Но къде бяха родителите й? Огледа се наоколо с любопитни очи и дочу гласа на майка си, която я зовеше. Трябва да я последвам, помисли си тя. Следвайки гласа и мислите си, тя достигна до чудна пътека. Спомените за разказа на капитана я заляха и тя с изненада разбра, че това е пътеката водеща към мистичната земя, наречена Терракания.

... пътешествието започва ...

Рая решава да последва пътеката, за да открие родителите си. По време на пътешествието си през тази приказна земя, тя среща много нови приятели и се сблъсква с вълнуващи приключения и мистерии в Терракания.

Но дали ще открие някога родителите си...

Терракания - Световна премиера на танцов шоу спекатакълКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,760 уникални посещения