Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
АФРИКАНСКА НОЩ - 18 Април 2008
club PULSE
АФРИКАНСКА НОЩ - 18 Април 2008

World Beat Nights – Dancing Around The Globe


АФРИКАНСКА НОЩ

18 Април 2008 / Петък /
клуб PULSE /ул. Цар Самуил 50/

Музика на живо: African Rhythms & Drum Circle
Music by Dancing Angel & Africandro (Global Vision DJs)

African Market by Ethno Art Shop

Drinks & Food by Apart: mental

Дрес код: Aфро стил *** Начало 20:00 / Вход 6.00 лв.


Предпоследната Африканска вечер от серията World Beat Nights-Dancing Around The Globe ще започне два часа по-рано от обикновено с уъркшоп по свирене на джембе – най-известният перкусионен инструмент от Западна Африка. На 18 Април /Петък/ в клуб Пулс (ул. Цар Самуил 50) от 20:00 часа любителите на афро ритмите и спонтанната музика ще научат повече за перкусионните практики от Гвинея, Мали и Сенегал. Уъркшопът, воден от Петър, Деян и Тони (музиканти от Irfan, Kayno Iasno Slonce, Root Souljah), е отворен за всички, които искат да общуват посредством ритъма и си носят джембета (за силно желаещите, които все ощте нямат такива организаторите се наемат да осигурят няколко).

По-късно вечерта ще протече под музикалното ръководство на познатите ни вече „афронафти” Dancing Angel & Africandro от Global Vision DJs. Участниците в уъркшопа и всички, които дойдат с ударни инструменти, ще могат да се включат на живо в един от най-големите провеждани досега в България дръм съркъли, и да разберат на практика как непознати хора могат чудесно да комуникират и без думи, като използват обединяващия език на ритъма. Езикът на майка Африка!

Тези от вас, които миналия път не успяха да се възползват от пазара с автентични африкански стоки, ще имат възможността да го направят и този път. Ethno Art Shop ще представи предмети и инструменти от Гана, Сенегал и Кения.
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,671,721 уникални посещения