Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Джованка Остиана ще пее с Изалин Калистър в България!
Джованка Остиана ще пее с Изалин Калистър в България!Джованка Остиана ще пее с Изалин Калистър

Беквокалистката на дивата от Карибите Изалин Калистър - Джованка Остиана, ще представи първия си солов албум в най-елитния амстердамски музикален клуб Парадизо. На другия ден след презентацията на диска, съставът ще пристигне у нас, за да пее и танцува за българската публика. Концертът ще бъде в петък 28ми март в столичната зала България от 19.00 часа.
Заглавието на албума на Джованка е Subway Silence. Записан е в стил нео соул, соул и хип-хоп. Освен певица Джованка е актриса и известен в Холандия модел. Двете с Изалин Калистър са родени на остров Кюрасао – част от нидерландските Антили, и ще представят тук типичната за Карибите музика – салса, сока, меренге, ча-ча-ча смесени с умерена доза поп и джаз. Изалин Калистър, която е провъзгласена за Кралица на характерния за Кюрасао стил тамбу, ще пее и танцува под екзотичния ритъм на ударни инструменти и ръкопляскания.ИЗАЛИН КАЛИСТЪР в България!НЕУСТОИМАТА ДИВА ОТ КАРИБИТЕ ИЗАЛИН КАЛИСТЪР

Музика от Kюрасао в зала България

Горещи ритми и много настроение очакват посетителите на концерта на Изалин Калистър в зала България на 28 март. За първи път карибската дива, наричана от критиката – Кралица Изалин, ще пее и танцува за българските любители на латино и афро ритмите.

Изалин Калистър е истински представител на карибската култура. Тя притежава всичко онова, което човек очаква да види от тази екзотична част на света – кадифен глас, излъчващ сила и топлота, матова кожа, грациозност и нежност. Нейната темпераментна музика звучи ту чувствено и лирично, ту палаво и закачливо.

Изалин завладява публиката с непознатия си стил, смесвайки игривите и пулсиращи звуци на популярните в Африка и Карибите латино ритми - калипсо, сока и меренге с умерена доза евро-поп звучене. Тя има изключителната дарба да остане вярна на своите корени и едновременно да звучи модерно. Певица, композитор и текстописец с отличителен музикален стил, харизматичен изпълнител, нейната музика омайва слушателите навсякъде по света.

Албумите й се издават в 40 страни от най-големите звукозаписни компании. Музиката й е като наелектризиращ коктейл, като гореща вълна. Сред музикантите от нейния бенд е артистичната и грациозна тъмнокожа Джованка Остияна – певица, актриса и модел. Българските зрители ще се очароват от емоционалните им ритми, от експресивните танци. Те ще изживеят радостта да пеят с Изалин „Kanta Hélele” и ще запазят красотата от това изживяване завинаги в сърцата си.

„Kanta Hélele” е името на последния й албум. За него тя казва: „Kanta Hélele” е израз на любовта ми към живота, на оптимистичната ми природа и на голямата ми любов. Там са всички онези меланхолични, мелодични и ритмични мелодии, идващи от горещата ми родина, от самото ми сърце.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на посолството на Кралство Нидерландия и България Еър. Билети могат да бъдат купени на касата на зала България, Тикетестрийм и Билет Екcпрес.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,671,762 уникални посещения