Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
5 ГОДИНИ RED SALSA TEAM
"Red Salsa Team" Dance Company

Да бъдем по-добри!
в помощ на благотворителността


Децата в България

Между 3 и 5 хиляди деца в България живеят на улицата.
35 000 живеят в домове за сираци.
45 000 отпадат от училище поради финансови затруднения.

Вярваме, че обединените усилия на повече съмишленици наистина могат да променят света ни. Вярваме в съществуването на ценности и цели в живота, които отиват отвъд личното благосъстояние и материален успех. Помогнете да проправим пътища и да сътворим решения! Само когато поемем отговорност за нещо, придобиваме силата да го променим!


На 24-ти Ноември, RedSalsaTeam ще отпразнуват своя рожден ден – 5 години от основаването на школата.
По случая, всяка година се организира парти, а от тази година (включително) и занапред, ще е с благотворителна цел под надслов
"Да бъдем по-добри!"

Входът ще бъде 10,00 лв., а с парите събрани от него ще бъдат закупени и дарени стоки от първа необходимост на дом за сираци или умствено изостанали деца в гр. София или в близост до гр. София.

Към тази кампания, ръководена и организирана от RedSalsaTeam се включиха с дарение под формата на храна фирмите KFC, които предоставят 50 бр. детско меню с играчка, Dunkin Donut`s с 50 бр. Donati и Театрална къща "Мариета и Марионета", които ще зарадват децата с куклено представление в деня на дарението.
Специално за каузата получихме подкрепа и от радио "Алма Матер" и предаването "Планета Латино", които станаха и наши медийни партньори.


Избраният дом за дарение е Дом за деца в неравностойно социално положение от "ДОВДЛРГ Св.Иван Рилски", (от 3 до 7г.) 50 деца, намиращ се в кв. Драгалевци, ул. "305" 1.
Дарението ще се осъществи на 27-ми Ноември 2007 год. от 12,00 до 14,00 ч. Всички желаещи могат да присъстват, като предварително заявят това на телефон: 0887 431 985 и 0887 961 868 - Радо

Последващите действия след кампанията и пълен отчет ще бъдат предоставени публично и достъпни за всички, които се интересуват.

Благодарим и на всички Вас - нашите ученици и приятели!
На партито всички са добре дошли!:)

За една .... по-различна сцена....!

Инициативата - ТУК

5 години RedSalsaTeam


 

www.redsalsateam.net
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,664,884 уникални посещения