Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
BG Salsa на 1 година!!!
Новини
BG Salsa на 1 година!!!

BG Salsa навърши 1 година!

За този кратък период ние се опитахме да изградим един информационен портал в полза на салса обществото - портал с много приятели и положителни емоции. Портал, от който да научавате най-новото и актуалното от салса средите, да се запознавате по-отблизо с вашите инструктори и идоли, да общувате свободно. Екипът на BG Salsa полагаше непрестанни усилия да върви само напред и нагоре. Започнахме от съвсем малко, а вече имаме подкрепата на голяма част от българското салса общество, което за нас е най-важното!
Казваме Ви това, защото наистина ценим всички посещения тук, конструктивната критика и похвалите, отправени към един малък екип, които полага неимоверни усилия, за да е в крак с информацията. Заради Вас!
Благодарим Ви!
Благодарим на всички Вас, които ни подкрепяте всеки ден с вашето посещение, доверявате ни се ежедневно, помагате ни, споделяте, критикувате и поздравявате! Вие сте стимулът и мотивацията да вървим напред!
Надяваме се и за в бъдеще да не Ви разочароваме!
Благодарим и на инструкторите, които ни подкрепят и са с нас! А останалите можем само да се надяваме да се присъединят към нас, защото BG Salsa е напълно безпристрастен сайт без школова принадлежност и не робува на ничии интереси!
Ние работим за всички Вас! Очаквайте скоро нови изненади и приятни емоции от екипа на bgsalsa.info!

BG Salsa Team
Иво Илиев - ivo@bgsalsa.info, info@bgsalsa.info, ICQ: 25657103
Ива Фъзлова - if@bgsalsa.info
Маги Благоева - magi_blagoeva@abv.bg
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,987,261 уникални посещения