Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
AFRICA BRAZIL @ CULTURE BEAT - 11 юли
Новини
AFRICA BRAZIL @ CULTURE BEAT - 11 юлиТази сряда – 11 Юли, на прекрасната тераса в клуб CULTURE BEAT експериментаторите от GLOBAL VISION CIRCLE ще демонстрират на практика общите корени, но и уникалното звучене в музиката, извираща от мама АФРИКА и от горещото сърце на БРАЗИЛИЯ.

Африка и Бразилия завладяват света с мощното си музикално влияние върху редица съвременни стилове в музиката днес. Изключително ритмична, неустоимо танцувална, мелодична и радостна - африканската и бразилска музика са в състояние да запалят кръвта и възбудят духа на всеки, който се срещне с тях – особено ако тази среща стане сред автентично танцуващи нейни представители – както ще се случи тази сряда!!!

За целта на партито AFRICA BRAZIL сме поканили две „фурии” на дансинга – черната перла Айша от Гамбия и неудържимата Саша, които ще представят най-типичното за африканските танци и бразилската самба. Музикалната селекция от африкански – soukous, zouk, funana, и бразилски ритми – samba, forro, samba capoeira, ще бъде повод за поредното развихряне на диджейския тандем – DANCING ANGEL & OLAIJA, които ще ви държат на крака до къъъснооо през нощта!

За да се подсилите и заредите преди това, не забравяйте за специалното меню в синхрон с тематиката на партито, приготвено от майстора-готвач на Culture Beat. Визията от плажовете в Африка и Бразилия в комбинация с разхладителни коктейли и автентичен звук със сигурност ще ви пренесат по-близо до Екватора.

Начало на фиестата 20:00
Вход СВОБОДЕН!!!! Доведете приятелите си!!!

Ако се интересувате от Африкански танци и Бразилска самба, може да се свържете с Айша и Саша,
които преподават уроци и правят „мостове” между културите :)КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,671,891 уникални посещения