Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
DAY of AFRICA 2012 @ MORGAN's BAR
DAY of AFRICA 2012 @ MORGAN's BAR23 май - АФРИКА ВСЕ ПО- БЛИЗКА!
И тази година дойде време да отпразнуваме подобаващо световния ДЕН на АФРИКА,
ден който се чества от година на година все по-осезаемо по цялата планета
като израз на нарастващото съзнание за Единството на всички земни жители.

• „Африка е вторият по големина и по население континент в света след Азия. Със своята площ тя заема близо 20 % от сушата на Земята, а нейните милиард обитатели представляват 14 % от населението на света.”

Мултикултурните активисти от Global Vision Circle по традиция са се заели със задачата да представят в една вечер духа на Черния континент, чието изобилие, богатство и разнообразие надхвърлят въображението. На 23 Май (сряда) столичния MORGAN’s BAR (ул. “Ал. Стамболийски” 41) ще се превърне в своеобразно „културно посолство на Африка”, в което музиката и танците са посланиците, призовани да обединяват, да премахват границите и да разкриват нови хоризонти пред нашата човечност.

• „Денят на Африка е обявен на 25 май 1963 г. от Организацията за африканско единство (от юли 2002 г. – АФРИКАНСКИ СЪЮЗ), обединяваща 53 държави. Водеща цел на организацията е повишаване на континенталния мир и сътрудничество. Дейността на съюза е насочена към разрешаване на конфликти между отделните нации и към координиране на политиката, икономиката, дейността в областта на културата, науката, медицината и образованието.”

Събитието, по случай ДЕНЯ на АФРИКА, ще събере представители на цялата африканска общност в България, много приятели и почитатели на Африка, както и онези, които са отворени и готови да преживеят за първи път радостта от срещата си с африканската музика и култура.

Музикалната селекция на празненството на 23 Май е поверена на най-опитните „афронафти” у нас – Dancing Angel, Africandro & Olaija,и на ексклузивния гост от Нигерия DJ Mosco Jam, които ще ви потопят в атмосферата на далечни страни като Конго, Нигерия, Сенегал, Кот д’Ивоар, Южна Африка, Камерун, Етиопия, Гамбия и др. За това, разбира се, ще допринесе автентичното присъствие на дансинга на африканците у нас, както и специалният урок по афро танци за начинаещи на Айша от Гамбия (Aisha Joko Dance Studio).


Бъдете с нас тази вечер, като живо доказателство, че ако успеем да премахнем границите в съзнанието си географските граници престават да имат значение и внезапно разбираме, че Африка вече не е толкова далечна, Африка вече е близка!

Начало на урока по афро танци: 20:00, цена 5 лв.
Начало на партито: 21:00, вход 5 лв.
Morgan's Bar - гр. София, бул. Ал. Стамболийски 41   КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,987,106 уникални посещения