Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
AFRICAN DANCE FLOOR vol.4 / 04 Ноември
Global Vision Circle
AFRICAN DANCE FLOOR vol.4 с урок по африкански танци с черната перла Айша от Гамбия – 04 Ноември (петък) в клуб FUNKY KITCHEN!

AFRICAN DANCE FLOOR е първото за сезона африканско събитие, което ще ви потопи изцяло в автентична афро вибрация. На 4 ноември /петък/ в клуб Funky Kitchen ще се докоснете до музиката, която кара цял континент да пулсира в едно и която оставя сериозен отпечатък върху съвременните музикални стилове като хип хоп, джаз, самба, салса, соул и фънк.

Музикалното разнообразие на Африка е огромно и човек може да посвети години в изсле...дването му, затова Global Vision диджеите Dancing Angel & Olaija ще селектират за вас най-танцувалната и жизнерадостна музика от Конго, Камерун, Нигерия, Южна Африка, Сенегал, Кабо Верде, Кот`Дивоар и други.

Един час преди партито - от 20 часа, горещата танцьорка Айша от Гамбия ще даде урок по африкански танци, които са напълно естествен и много силен афродизиак, както за мъжете, така и за жените. Айша ще застане и зад пулта, за да сподели с нас любимата си музика от родна Африка.

Открийте радостта от културното многообразие с нас в едно далечно пътешествие до Черния Континент. Поканили сме и всичките си приятели от Африка, които ще донесат истински afro spirit на дансинга.

Начало на партито: 21:00
вход: 5 лв.

Начало на урок по афро танци: 20:00
цена за участие: 5 лв.

AFRICAN DANCE FLOOR vol.4  / 04 НоемвриКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,436,683 уникални посещения