Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
10 ГОДИНИ КЛУБ САЛСА ПЛЮС
Salsa Plus
10 ГОДИНИ КЛУБ САЛСА ПЛЮС10 ГОДИНИ КЛУБ САЛСА ПЛЮС
Скъпи приятели, колеги и гости на Салса плюс,
Тази година нашият клуб навършва 10 години. Ние, разбира се, сме много горди от този факт.
Много от вас, колегите ни, представители на школите в България са започнали професионалния си път от Салса плюс и до ден днешен обичат и уважават клуба ни. По тази причина за десетия рожден ден на Салса плюс искаме да Ви изненадаме с нестандартен празник, който ще започне на 03 септември и ще продължи всяка събота до месец декември.

Всяка събота гости и организатори на партита ще бъдат различните школи по латино танци от цяла България.
Започваме на 03 септември с парти, организирано от Street salseros - школата на Мони - еднa от най-популярните и атрактивни школи в България.

Следващата събота - 10 септември - Салса плюс ще бъде домакин на старта на първото салса списание - Mundo Latino, издавано от  Star Event Agency, наши добри приятели  от школата на  Salsa con Miguel, които също скоро ще ни гостуват.

На 17 септември в Салса плюс ще Ви посрещнат Раул Торрес и неговата школа Torres Dance School, а гост DJ ще бъде DJ Dobcho от Варна.

На 24 септември домакин на партито ще бъде Чавдар Крумов и неговата школа Sofia Tango. За вас те са подготвили от 18 до 19 часа безплатен урок въведение в Tango. От 20 до 23 часа ще се проведе Милонга с демонстрация на Tango Argentina по времето на която ще можете да се докоснете до магията на тангото, а от 23 часа ще продължим с вихрена и страстна салса.

За предстоящите празнични партита през месец октомври
очаквайте следващата ни информация от Клуб Салса Плюс.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,792,440 уникални посещения