Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Театър на сетивния Лабиринт – "Дървото на живота"
Extravaganza Dance Company
Театър на сетивния Лабиринт – “Дървото на живота”
31 Юли – 7 Август 2011 / Иракли

Театърът на сетивния Лабиринт без съмнение е изкуство на бъдещето.

Разположен на границите между пърформанса, театъра, инсталацията и музиката, той сам по себе си е доказателство, че тези граници не съществуват. Всъщност “Лабиринтът” може да приеме и да включи в себе си всички съществуващи форми на творчество като открито отдава предимство на сетивното пред визуалното. Ето защо основните събития в него се случват на тъмно, за да провокират и изострят въборажението и сетивата – обонянието, вкуса, слуха, тактилността.

Театърът на сетивния Лабиринт е едно наистина вълшебно ПРЕЖИВЯВАНЕ!

Предстоящото интерактиво представление „Дървото на живота” – седмото поред сетивно театрално събитие у нас, цели да преведе „зрителите”през едно вътрешно пътуване от „корените” им дълбоко в земята до ”клоните и листата”, докосващи далечните звезди. Сам с корени в архетипа, мита и ритуала, “Лабиринтът” е предвесник на един свят, в който животът, творчеството и общуването напълно се припокриват. Затова посетителите в този театър се явяват не публика, а пълнокръвни участници в един акт на съ-творчество.

„Дървото на живота” ще се състои в мистичната гора край Иракли от 31 Юли до 7 Август 2011. Добре е да се знае, че от 2005 година, когато Театърът на сетивния Лабиринт за първи път стига до България, досега у нас са се случвали само шест  такива представления - на практика по едно на година. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗГОДИШНОТО! Доведете и своите приятели.

За да преминете през сетивния Лабиринт “Дървото на живота” е необходима предварителна резервация на билет, която може да бъде напревена по телефон – 0885 617 207 и 0896 890 890, или на имейл labirint.teatar.bg@gmail.com.


Театър на сетивния Лабиринт – "Дървото на живота"КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,790,010 уникални посещения