Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
ELECTROPICAL - 07 Юли 2011
Global Vision Circle
“ELECTROPICAL” – музикална еуфория от тропически ритми, вдига на крак съвременния градски човек!

Какво се получава, когато автентичната музика на Африка и Новия Свят (Бразилия, Колумбия, Аржентина, Куба и Карибите) се срещне със съвременната електронна музика на Запада? Мелодична, завладяваща, секси вибрация с електро бийтове и грууви елемнти, способна да разтанцува и най-претенциозната публика!

Така се заражда новият “ELECTROPICAL” звук, който черпи най-доброто от музиката на Южна Америка, Африка и Карибите, за да го пресъздаде в един модерен, urban стил, който повежда съвременните градските хора на екзотично пътешествие в Тропиците!

“ELECTROPICAL” е вечер, в която музикалните полиглоти от Global Vision Circle – DJ Dancing Angel & Olaija, ще ви потопят в откритията на музикалните новатори и експериментатори като Sidesteppеr, Novalima, Gotan Project, Juju Orchestra, Bossacucanova и много други! В по-късните часове ще се насладите на латин хаус диджей сета на резидента на Culture Beat – Little George.

Изпийте по няколко тропически коктейла на терасата на Culture Beat (с гледка към Витоша), отпуснете се и оставете лятната енергия  да ви завихри в танци, от които самите вие да се изненадате, защото “ELECTROPICAL” е събитие, създадено специално “for your dancing pleasure”!

Датата е 7 Юли (Четвъртък), начало 21 часа!
Tropical Visuals by THE RAIN ARMY,
Dress Code: Tropical
Вход СВОБОДЕН

ELECTROPICAL - 07 Юли 2011КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,975,909 уникални посещения