Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
100% JAMAICA night - 11 Юни 2011
Global Vision Circle
100%  JAMAICA night

Лятото е на прага си. Идва време за слънчева реге музика и за ямайско „take it easy” настроение. Белите плажове и изумрудените води на Негрил и Монтего Бей, тропическата джунгла, реките, спускащи се с каскади от водопади и естествени басейни към океана, плодовете с непознати имена, билките...и тази пулсция, която за по-малко от половин век завладя цялата планета...sweet reggae music - сладката реге вибрация, на фона на която се пее за Истината на JAH, но и за кървавите пръски по стените на гетата в Кингстън и Спaниш Таун. Без съмнение, Ямайка е страна на контрастите, която най-добре е да се опознае лично и на място, а докато си купим самолетните билети, пътят ни за натам непременно ще минава през реге партита като “100 % Jamaica Night”. И така...

Денят e 11 Юни, събота. Клубът е  TWINS с прохладната си лятна тераса. Зад пулта ще са Zionlionz селекторите Dancing Lion, Olaijah & FreakKita със 100% ямайска селекция.

Приготвили сме визия от Ямайка. Поканили сме  всичките си африкански приятели, начело с черната перла Айша от денс студио JOKO, която ще направи урок по ямайски денсхол преди партито.

Елате облечени в цветовете на Ямайка, и нека всеки да има ямайското знаме  - на фанелка, суичър, гривна или просто рисунка върху кожата.
За тези, които нямат нищо подходящо, на място може да си купите от първите тениски на лейбъла “Positive Vibration”, който ще се погрижи за ямайския ни, раста outfit!

A oт OCB пък обещават подарък - класически ямайски LIONS PRIDE листчета за всеки от гостите на вечерта. ReggaeLIGHT your mind and take the musical flight to Jamaica, cause Jamaica is soo fine!!!


Начало на денсхол урока – 21 часа – цена 5 лв.
Начало на партито – 22 часа – вход 4 лв.

100%  JAMAICA nightКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,981,207 уникални посещения