Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Семинар по модерен Belly Dance с участието на Shams
Salsa Plus
Семинар по модерен Belly Dance с участието на Shams
Club Salsa Plus и Centro Culturalle Shams-Милано, Италия организират за първи път в България интензивни семинари по модерен belly dance!!!!

Семинарите ще се провеждат в Club Salsa Plus, ул.Аксаков 31 - гр.София от Шамс-професионална балерина, хореограф и преподавател на  belly dance от световно равнище.

Шамс е една от най-интересните личности в асртистичната панорама на ориента.Танцува ползвайки класическата арабска техника, свързвайки я с културата на родината си и с типични елементи на турския belly dance. Резултатът е един експлозивен микс,който я прави абсолютно уникална в своя стил.

Родена е в София, където започва дългия път и любов към ориенталските танци. Впоследствие минава през много и различни школи,частни уроци, курсове и семинари в Турция, Тунис, Йордания, Египет, Франция, Италия и др., където разработва своя вроден талант. Като професионална балерина на Ракс Шаркуй се изявява с успех в различни държави, на множество фестивали, конгреси, спектакли и други събития, където предизвиква незабравими емоции. Сред концертите, където е участвала, изпъкват имената на Хаким, М.Мунир, Б.Султан, Е.Карика, Ибрио Лолов, Азиз, О.Овадиа и други известни артисти. Често е гост на частни и държавни телевизионни канали и за нея се говори, както и в пресата, така и в различни радио-телевизионни предавания.

Шамс е член на Световната организация за мир и на Световната организация на артистите за световен мир. Носител е, за първи път в Италия, на трофея “Arte & Operosita 2003”, с който се награждават лица от социалния, културния, артистичния и обществен живот в рамките на ежегодишните награди на “Italia vetrina nel mondo”. Разбира се е нежъзможно да се изредят всички нейни участия и награди, където Шамс с успех е дала проба на своя неоспорим талант и професионализъм. От години насам с ентусиазъм и упоритост Шамс се посвещава на преподаването на този античен танц, символ на хиладолетна култура,женственост и красота.

От много години тя живее и работи в Милано, Италия, където създава, през 2004, “Circolo Clturale Shams” – школа за разпространение и изучаване на ориенталския танц във всички негови изражения.Семинарите ше са на две различни нива:

Събота 21.05 от 13:00-16:00 за начинаещи   /// Неделя 22.05 от 13:00-16:00 за напреднали

И двата семинара обхващат преподаване на техника на belly dance и хореография на модерен belly dance.


За информация,контакти и записвания:
Anjela_j@abv.bg  / +3592 897 911 160
clubsalsaplus@dir.bg  /  +3592 9804080КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 40,001,518 уникални посещения