Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
7 Years Zionlionz Soundsystem - 29 Април 2011
Global Vision Circle
Растаманите SOLO BANTON & YT – гости на седмия рожден ден на реге пионерите у нас – ZIONLIONZ Soundsystem!

Седем е магическо число. Седем са континентите на света, седем са и цветовете на дъгата, седем са  тоновете в музикалната стълбица, „първите седем” са най-важните години, в изграждането на всяко човешко същество.

Седем станаха и летата на Zionlionz  Soundsystem  в света на реге музиката!

През тези основополагащи години в развитието на организацията, лъвовете работиха неуморно и сърцато  за израстването на българския реге масив. Време е, не за почивка, а за равносметка.  И така : след като „първите седем” останаха назад , Българската реге сцена вече е факт, а основателите и,  могат да се гордеят със седем солидни  летни реге събития (BIG BIG SUMMER REGGAE), две запомянщи се участия със своя собствена сцена в най-големия летен фестивал на страната  – Spirit of Burgas, над 200 локални партита (не само!) в столицата , както и с уникален принос в световният реге език – терминът „reggaelight”.

Защото регето е не просто стил в музиката, а път към един по-светъл, справедлив и хармоничен свят.

За последните седем години, българската реге организация имаше също така отговорността и удоволствието да представи гости – представители  на различни клонове в световното реге семейство, сред  които имаше артисти от Ямайка, САЩ, Англия, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Македония и Румъния. В празника по случай седния си рожден ден Zionlionz отново ще утвърдят ЕДИНСТВОТО като представят  YT  и Solo Banton – двама забележителни roots артисти от Обединеното Кралство, които независимо от различния цвят на кожата и дължина на косите си, носят едно и също послание – PEACE, LOVE, UNITY, RESPECT to all JAH RASTA children!

Защтото RASTA не е вид прическа,  или модно течение, а осъзнатост за единството на цялото Творение и неговия Създател.

Празнуването на рождения ден ще бъде в петък - 29 април. Мястото  на тържеството е столичният club *MIXTAPE 5* (бул. България 1, подлез “Галерия”). Музиката ще е богата на живот, позитивизъм, любов и съзнателност. В тези съдбоносни времена, светлина в душите ни ще донесат както родните таланти, така и международните посланници на реге културата. Ще ви залеем със цялата мощ на регето и неговата пъстра гама от под стилове: Roots, Dancehall, Ska, Dub, Jungle & ReggaeStep.

ОЧАКВАМЕ ВИ ЗА ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ СИ НА ЗЕМЯТА С ЖИВОТО РЕГЕ В БГ – ЗАЕДНО!

7 Years Zionlionz Soundsystem - 29 Април 2011КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,792,182 уникални посещения