Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Goddess Grooves vol.4 - 01 Април 2011
Global Vision Circle
Звездно парти от серията Goddess Grooves, посветено на женската интуиция и творческа енергия!

Ако сте били на поне едно от уникалните партита от серията Goddess Grooves, няма как да не си спомняте фантастичната, свръхкрасива и уютна атмосфера, създадена от неизчерпаемата творческа енергия на жените, замесени в начинанието.

За тези, които все още не са присъствали на подобно събитие, сега е моментът да се зарадват, защото ги очаква едно ново, изключително приятно и изненадващо сетивата преживяване!

Първото за 2011 година Goddess Grooves стартира на 1 Април (без шега) и е посветено на женската интуиция. В петъчната нощ клуб Туинс ще се превърне за една вечер  в космическо пространство, изпълнено с луни, звезди и небесни същества – тема за декорацията на събитието.
Музиката на вечерта ще бъде изцяло селектирана от жени-диджеи – Olaija, Jaya & Freakkita от Global Vision Circle, представящи саундтрака от бъдещето, който съчетава музика от цялото земно кълбо с характерно фюжън звучене. Специален гост на вечерта е певицата Миглена Ценова, чийто глас ще ви изпрати директно в орбита на Земята.

А за да се чувстват наистина тържествено и необикновено гостите на вечерта, ще имат възможността да се възползват от специалния женски кът, където Ваня Донева (фризьорски салон Петър Духарски) ще прави “космически” прически, а гримьор от френската био декоративна козметика Terre d’Oc, ще подчертава женствеността и звездното излъчване на дамите.

Очаквайте още звездна визия, африкански танци, дрехи от секънд хенд бутик «Фрида», пазар с бижута и аксесоари, дело на женското творчество, ведическа кухня, чай шоп и още изненади от звездите.

За трите си издания през 2010 г. събитията под името Goddess Grooves се превърнаха в запазена марка за хармонична аудио и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). Това са събития, изцяло създадени от женската креативност и представящи Жената като ТВОРЕЦ – диджей, художник, дизайнер, музикант, фотограф, декоратор, танцьор, поет, кулинар.

Goddess Grooves vol.4 - 01 Април 2011КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,805,711 уникални посещения