Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
SALSAlon 8 - 24 Март 2011
Global Vision Circle
SALSAlon N8 - „Viva la Mexico!” с гореща салса и пикантна мексиканска кухня!

Почти в деня на един от националните празници на Мексико – денят на Бенито Хуарес , SALSAlon N8 - „Viva la Mexico!” ще ни пренесе в страната на ацтеките с колоритно фото-пътешествие, силно латино американско присъствие и автентична мексиканска вечеря, майсторски приготвена от Луис Монтеро – мексиканец по рождение, и артист в кухнята по призвание. И понеже по думите на самия Монтеро „мексиканците са много добри певци, но сравнително слаби танцьори на фона на братовчедите си от Куба и Пуерто Рико”, в четвъртък на 24-ти март Салса Докторите основно ще почерпят музикално вдъхновение от обичайните си източници - Колумбия, Куба, Пуеро Рико. Всъщност в Мексико се танцува повече кумбия, отколкото салса, а N8 - „Viva la Mexico!” ще е поредният SALSAlon, внасящ живителна струя автентичен Латино Американски дух в света на школуваната, глобализирана салса.

Часът, поветен на кубинския son (от 21 00 до 22 00), "който ще даде възможност на всички кавалери с усет към деликатността и финеса на тази музика да зарадват дамите с танц в стил съвсем различен от спортната агресивност на 21 век", остава !!!

Начало 21.00 Вход 5 лв.

Очаквайте на 14 Aприл SALSAlon N9 посветен на Венецуела, с автентична кухня, визия и разбира се ... танцуващи венецуелци!

SALSAlon 8 - 24 Март 2011КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,805,753 уникални посещения