Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
1-ви Рожден ден на Salsa Academy Svishtov
Salsa Academy Svishtov
А пък ние ставаме на 1 годинкааа !!!

На 26-ти Март ще си запалим първата свещичка на голямата Салса Торта и
каним всички наши приятели да отпразнуваме този празник както подобава.
Подготвили сме Ви уроци до полуда, забавления до небесата и изпепеляваща страст.

Очакваме Ви !!!

Кубинското цунами ще залее и Свищов за два дни ...

На 26 - 27 март гр. Свищов  ще се превърне в център на кубинските танци и страст. Градът ще е под влиянието на земетръсното парти Cuban Vibes Caribbean Slaves, организирано от VibeStars Events и Salsa Academy Svishtov.

Комплекс „Калето” става  любезен домакин на кубинското „бедствие”, където два дни школи за кубински танци от цялата страна ще представят кубинската култура. Гостите на комплекса  ще се запознаят със стиловете в салсата, чувствената бачата,  веселото меренге и ще имат възможността да танцуват със звездите на салсата в България. Признати български преподаватели ще представят най-горещите за годината движения и танцови фигури. Наши специални гости ще бъдат Памбос Агапиу, Манго Дуенде,  DJ Влада от Сърбия, танцьорите от Salsa Galaxy - Румъния и още много други родни звезди. Същинската буря ше се разрази, когато след края на уроците, всички ще се изсипят като проливен дъжд с най- горещите шоу представления в двете зали на хотелския комплекс.
Партито ще продължи до ранни зори ,а за настроението на феновете ще се грижат най-известните DJ на кубинска музика в България.


Цени за Първия Рожден Ден
на
Salsa Academy Svishtov


Вид Pass: Включва: Цена:
Full Pass Нощувка, Всички уроци, Парти, Шоу 35.00 лева
Night Pass Нощувка, Парти, Шоу 25.00 лева
Half Pass Всички уроци, Парти, Шоу 15.00 лева
Party Pass Парти, Шоу 5.00 лева -

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
.
Внимание! Идентификацията трябва да бъде извършена по Вашият КИН номер!
След успешно извършена транзакция, ще получите напътствя да изпратите името си и вашият КИН на обозначен e-mail адрес. Екипът ни ще обработи вашата транзакция и ще получите потвърдителен e-mail съдържащ 8 (осем) цифрово-буквен код. С този код и Вашите имена, ще можете да получите Вашият Pass, непосредствено преди началото на самото събитие.1-ви Рожден ден на Salsa Academy Svishtov 1-ви Рожден ден на Salsa Academy SvishtovКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,703 уникални посещения