Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
AFRICAN DANCE FLOOR vol. 3 с горещ урок по АФРИКАНСКИ танци!
Global Vision Circle
AFRICAN DANCE  FLOOR - събитието, което вече половин година действа като катализатор за популяризиране на традиционната и съвременна африканска култура в България, прави своята трета крачка.Първите две издания от серията успяха да изпълнят клуб Тwins със стотици хора с глобално, отворено съзнание и да настроят телата и умовете им в синхрон с ритъма на Мама Африка, каквато беше и целта на организаторите от Global Vision Circle.

След успешното начало на 24 Февруари (Четвъртък) идва ред и на African Dance Floor vol. 3, с акцент върху така характерните афро танци. За целта един час преди партито-  от 20 часа, автентичната африканка Айша от Гамбия ще направи въвеждащ урок по африкански танци. 

„За да танцуват – казва Айша - африканците нямат нужда от алкохол или саундсистема, достатъчни са ритъмът на барабана или звукът от работата която правиш.” За всеки важен случай в живота на африканския човек има специален танц-ритуал, който изразява неговата идентичност като я споделя с другите. Танцът е могъщата енергия, която може да премине през нас във всеки момент и ни свърже с енергията на Земята – радостна и жива!

За афро-атмосферата в Четвърък в клуб Тwins (НДК, ет.2) отново ще се погрижат афронафтите Dancing Angel, Africandro & Olaijа, с помоща на Айша и приятелите ни от африканската общност в София. Елате да видите как цял континент се събира в един клуб!

Начало на урока по афро танци: 20:00, цена 5.00 лева
Начало на партито: 21:30, цена 5.00 лева
Специална цена от 8 лв. за тези, които ще посетят урока и ще останат на партито, за да практикуват наученото.

AFRICAN DANCE  FLOOR vol. 3 с горещ урок по АФРИКАНСКИ танци !!!КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,757 уникални посещения