Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
ROOTS & DUB COMBINATION - 29 Януари 2011
Global Vision Circle
Back to the Roots, Back to DUB Universe!
Нова добра вест от лагера на ZionLionz Soundsystem. На 29-ти Януари (Събота) в 8 Bit bar лъвското семейство, представено от селекторите Brumbaras, Dancing Lion & Olaijah ще предприеме звуково пътуване към вселената на руутс регето и дъб културата, които със сигурност имат не само общи корени, но и общо настояще.

ROOTS & DUB Connection е вечер, в която дълбокият бас е жив и по ямайски гру...уви, мелодиите и хармониите имат силата да въздигат и лекуват духа, а "conscious" посланията извикват за живот фигурите на танцуващи проповдници като Bob Marley, Burning Spear, Bunny Wailer, Мax Romeo, и групи-легенди като Israel Vibration, Culture, The Heptones, Black Uhuru.

Дъб революцията, започната от шамани като Lee “Scratch”Perry и King Tubby, дава път на откритията на големите руутс артисти към едно напълно ново звуково измерение. Изпраща ги в космос от възможности за нов живот и постоянно прераждане. ROOTS DUB? DUB ROOTS? Ya Man.

На 29-ти в събота микрофонът ще бъде отворен, ехото, дилеят и ривърбът ще са готови за действие, DUB REVOLUTION IS ON… ON… ON...On …On…on… o ...оn...on...oN...ON...ONE LOVE! ONE HEART! Jah RastafarI and I!

Начало: 22:00, вход: 5 лв.

ROOTS & DUB COMBINATION - 29 Януари 2011
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,676,497 уникални посещения