Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
GLOBAL ECLECTIC 1 - 20 Януари 2011
Global Vision Circle
World beat мисионерите у нас Global Vision Circle (с ”неформално начало” през 1999) вече повече от десетилетие неуморно проповядват отворено съзнание и толерантност към всички култури на планетата. Постоянно насочени към тези, чиито умове и сърца са отворени към непознатото и новото, глобалните визионери сега навлизат в следващ етап от развитието като стартират серията от събития GLOBAL ECLECTIC, събираща в себе си (по определение) буквално...всяка музика на планетата!

GLOBAL ECLECTIC е естественото състояние на духа, в което той с лекота и удивление открива нови хоризонти. GLOBAL ECLECTIC е място, където естествено си съжителстват емоционалният дръм енд бейс на Бразилия с танцувалният стил funana от Кабо Верде, в който акоредеонът пулсира с 150 bpm, африканският хип хоп, в който племенните напеви се смесват с плътните бийтове и думите са на някой от стотиците езици на Африка, с ориенталският dub, където суфи трансът се слива  с пулсцията на Ямайка, и още, и още ...coupe decale от Кот д’Ивоар, bhangra от Индия, реге от цялата планета, кумбия от Колумбия, балкански бийтове...Така музиката естествено и непредвидимо се смесва в своеобразен колаж от различни традиции, култури и стилове, обединени единствено от танцувалния си заряд и принадлежността си към необятната звукова вселена на world музиката.

ВНИМАНИЕ! GLOBAL ECLECTIC е парти за хора с отворено съзнание, гъвкав ум, чувствителни сетива и свободни тела, които да се движат естествено на съвсем непозната и променяща се музика. Так че, ако обичате изненадите, неочакваните скокове във времето и пространството, обратите в темпото и стила, както и живия,
не-механичен и роботизиран звук на „реалния свят”, то това парти е за вас.

На 20 Януари (Четвъртък) музикалните полиглоти Dancing Angel, Africandro, Olaija, Invoke & Kenan ще бъдат готови за излитане в небето на неочакваното. Начало на полета 21:30 от клуб Twins (НДК, 2 ет.). Цена на билета само 5 лв. Ще има храна за очите от цялата планета Земя, както и много хора със светещи, живи очи.


GLOBAL ECLECTIC 1 - 20 Януари 2011КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,660,479 уникални посещения