Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
SALSAlon vol.3 @ Funky Kitchen - 09 Декември
Global Vision Circle
След като направи и втората си успешна "стъпка" напред, можем със сигурност да потвърдим, че САЛСАлона ...проходи! Благодарим на всички, които споделиха с нас уникалното си, лично присъствие. За нас беше чест! Смятаме занапред да действаме в посока такава, че САЛСАлона да бъде не само място за забавление, но и излъчвател на автентичния латиноамерикански дух и култура.

Започваме веднага – на 9 декември (четвъртък) в уютното пространство на клуб Funky Kitchen (ул. “Стефан Караджа” 26)  SALSAlon 3, ще ни пренесе с визията си в Хавана, Куба. Образите от уникалния град уловени от фотообективите на Райна Монева и Калин Ненков ще сложат началото на серия от събития, в които визията е дело на непрофесионални фотографи – наши сънародници, които водени от любопитство и интерес (най-често събуден първоначално от латино музиката), вече са посетили страни от латинска Америка. Обръщаме се към всички приятели на САЛСАлона, както и на всички любители на латино танците, kоито вече са направили подобна стъпка и искат да споделят с латино общността своите визуални впечатления, да ни пишат на профила на Salsa Doctors на във facebook или на адреса ни в интернет salsadoctors@abv.bg.

Останалото е ясно - зад пулта отново ще бъдат салса динозаврите от Salsa Doctors Dj Circle – Мишо „bailando pegaito” Димов, Иван и Алекс, със селекция от съкровища извадени от древните им (събирани вече повече от десетилетие) музикални колекции. Начало 21.30. Вход 5 лв.

Това е. И много важно - САЛСАлона е преди всичко място за непосредствени, човешки срещи – затова нека „кабальеросите” не се колебаят да канят дами, които не са посещавали школи, защото танцът е дар, даден за да бъде споделян и все някога и от някъде трябва да се започне, нали?

SALSAlon vol.3 @ Funky Kitchen - 09 ДекемвриКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 40,001,482 уникални посещения