Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
SALSAlon - 25.11 /Thursday/ @ Funky Kitchen
Global Vision Circle
SALSAlon (25 Ноември 2010) е място за същностни срещи. На дансинга и извън него. Акцентът тук е не пада върху външността, или сложността и броя на изпълнените фигури, а точно обратното. Ние откриваме смисъла в „невидимото за очите”, в общуването с партньора чрез танца, в самата среща! Затова приветстваме всички автентични танцьори със свой собствен стил и джентълменско отношение към жените.

Определено НЕ бихме желали да виждаме на дансинга господ...а, които се дразнят или правят забележки на дамите, които (според тях) не танцуват „правилно”. Убедени сме, че подобно отношение противоречи на самия дух на латино американските култури – дух, който SALSAlon държи да утвърждава през годините занапред. Защото именно този дух е истински! Той идва от живата традиция на улиците, клубовете и домовете в Куба, Колумбия, Доминиканска република, Венецуела и Пуерто Рико, в цяла Латинска Америка – където обикновените хора танцуват по-просто, но всеки по свой уникален начин, с по-малко фигури, но по-голямо уважение към жената, независимо дали тя знае как се танцува „правилно” или не.

Искаме силно да окуражиме танцьори, които без значение от опита и качествата си, не се страхуват да поканят дами, които не са посещавали школи и уроци. Желаем SALSAlon да бъде място за срещи между човешки същества, а не повод за демонстриране и оттрениране на поредната комбинация готови, чужди движения.

И ако горното послание ви зарадва и накара сърцето ви да бие с една идея по-бързо, ще се радваме на бъдещите си срещи. Ако пък не, изпращаме ви нашите най-добри пожелания.

Salsa Doctors DJ Circle

SALSAlon - 25.11 /Thursday/ @ Funky KitchenКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,798,681 уникални посещения