Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Нова серия от музикални събития - MEMENTO GLOBAL VISION
Global Vision Circle
Създателите на world music сцената у нас Global Vision Circle започват нова серия от музикални събития, събиращи във вътрешността на един уютен и изискан бар в центъра на София богатството и разнообразието на култури от цялата планета, като ги поднася по един стилен начин - едновременно футуристичен и верен на традициите. Серията е под името MEMENTO GLOBAL VISION THURSDAYS, а кога и къде ще се случи личи от самото заглавие – всеки четвъртък в бар Мементо (ул. Раковски 106).

Форматът на събитията включва музикална селекция с най-доброто от богатите колекции на диджеите от Global Vision Circle, уникална визия, пренасяща в далечни и екзотични кътчета на планетата, а също така и горещи изпълнения на живо на някои от най-иновативните музиканти в столицата, импровизиращи свободно в измеренията на ямайския dub и латин джаза.

“Вярваме, че Global Vision Thursdays са предвестник на едно възможно бъдеще, където всички култури, част от глобалното човешко семейство, живеят съвсем близо, на една ръка разстояние, и при това без никакъв страх. А напротив, с уважение, отвореност и желание за общуване.” (DJ Dancing Angel)
Първият трансатлантически, музикален мост ще осъществим със страна, в която футболът, самбата и карнавалът са не само култура, а направо религия! Нещо повече...На 14 Октомври (Четвъртък) SAMBADELIC Night ще ни пренесе в Бразилския музикален континент, размерите на който отдавна вече надхвърлят границите на географския му еквивалент. Бразилска музика от Германия, Япония, Обединеното Кралство... и разбира се...от самата Бразилия. Самбаделичен дръм енд бейс, дъб, реге, джаз, хаус и хип-хоп. Жрица на вечрта ще бъде диджей Olaija, която умело ще редува автентични афро-бразилски ритми с елктронните им продължения в едно футуристично музикалното измерение, което ще наречем sambadelic universe или самбаделична вселена.

Визията на вечерта ще бъде един по-географски начин ограничена, а именно - Бразилия, Бразилия, Бразилия!
Партито започва точно в 20:30, а входът е свободен. Дрескодът не е задължителен, но Бразилия все пак вдъхновява за нещо по – необикновено!

Нова серия от музикални събития - MEMENTO GLOBAL VISIONКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 40,001,522 уникални посещения