Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Cuban Jam & Global Vision Night
Global Vision Circle
Кубинските събития в кубинската къща - Casa de Cuba в Лозенец, продължават с пълна сила, като при това се развиват и в нови посоки. Cuban Jam се нарича серията от ежемесечни вечери, които ще срещнат диджеите на Глобал Вижън Съркъл с някои от най-креативните български джаз музиканти готови да импровизират свободно в латино стил.
Началото е на 29 септември (сряда) с участието на фантастичния Росен Захариев – Роко и диджей Денсинг Ейнджъл зад пулта. Класически латино груув срещу тромпет от 21 век.
Това е една вечер, в която ще усетите духа на великани като Тито Пуенте, Монго Сантамария и Рей Барето.
Духът на латино джаза е изпуснат от бутилката -  на 29 Септември ще можете да го срещнете в Casa de Cuba
на улица Цветна градина, зад Сити Център София в Лозенец.

Cuban Jam - 29.09.2010


След зареждащото лято с участия по фестивали и партита на морето, Global Vision Circle се завръщат в София с нови сили и предложения за вълнуващи клубни преживявания и силни емоции на дансинга.

Първото за сезона е Global Vision Night на 30 Септември /Четвъртък/ в клуб Мементо /ул. „Раковски” 106/. Тогава, точно в 21:30, излитаме в орбита на Земята на околосветско музикално пътешествие с диджеите – изследователи на глобалния зву...к – Dancing Angel & Olaija. Те ще ни представят най-новите си находки на грууви ритми от Латинска Америка, мистично-футуристичен микс от Азия и разбира се, радостна музика от неспирно пулсиращото сърце на Мама Африка. За да е пълна обиколката ни из различните световни култури и музикални традиции няма да пропуснем и лятното“easy”настроение, което ни дава реге и дъб музиката от Ямайка – истински лек срещу градското напрежение!

Изобщо очаква ни оазис от добро настроение и музика, събуждаща чувства и мечти за пътешествия и приключения. А за да си изберете по-лесно с коя дестинация да започнете ще има визия с градски и природни пейзажи от цял свят!

Какво повече?!! А да, приятелска атмосфера и вкусни коктейли от домакинете в Мементо!

Вход Свободен

Global Vision Night - 30 Септември 2010КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,671,797 уникални посещения