Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Кубинско цунами ще залее Варна за два дни ...
гр. Варна
На 27-ми и 28-ми Aвгуст Варна ще се превърне в център на кубинските танци и страст.
Градът и к.к. Златни пясъци ще са под влиянието на земетръсното парти Cuban Vibes Gold Edition.
Гранд Мол Варна става  любезен домакин на началото на кубинското „бедствие”, където привечер школи за кубински танци от цялата страна ще представят кубинската култура. Гостите на търговският център ще се запознаят със стиловете в салсата, чувствената бачата, веселото меренге и ще имат възможността да танцуват със звездите на салсата в България.

През втория ден мероприятието ще бушува на територията на най-иновативния курорт по българското крайбрежие – „Златни Пясъци”. Точно в 18:00 ще пресветнат и първите светкавици в клуб „PR”, където започват отворените уроци по кизомба и салса. Признати български преподаватели, тъкмо завърнали се от Португалия ще представят най-горещите за годината движения и танцови фигури.
Същинската буря ше се разрази, когато след края на уроците, всички ще се изсипят като проливен дъжд на шествие из улиците на курорта.
Организаторите на цялото мероприятие са подготвили невероятна шоу-програма с хора на кокили, огнено шоу, капоейра и горещи танцьори върху подвижна сцена.

Партито ще продължи до ранни зори в клуб „PR”, а за настроението на феновете ще се грижи най-добрият DJ на кубинска музика в България – Диан.

Очаквайте скоро още информация за гостите на мероприятието.

Workshops - FREE!
Show programme Grand Mall Varna - FREE!
Party - Предварителна продажба онлайн (чрез заявка на info@salsaacademy-bg.com) или
в партниращите школи. - 5.00 лева / 10.00 лева на входа

Кубинско цунами ще залее Варна за два дни ...КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,792,477 уникални посещения