Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Global Vision Circle - 7th Big Big Summer Reggae
Global Vision Circle
The 7th Big Big Summer Reggae
най-големият празник на реге музиката в България е вече в двудневен формат.


Позитивни емоции и добро настроение! Това са незабавните ефекти на слушането на дори малко реге музика през лятото! А пък артистите от топлия карибски остров Ямайка неспирно творят именно в този стил. За седма поредна година тези позитивни вибрации ще бъдат уловени и насочени към всички нас, българите, във втория weekend на месец Юли в София.

7 години след първото Big Big Summer Reggae парти, което постави официално началото на родната реге сцена, създателите от Zionlionz Soundsystem имат основание да бъдат доволни. Посятите семена вече дават плодове в съзнанията на хиляди млади хора, а посланието за единство, расова и етническа толерантност, позитивна нагласа и ненасилие добиват все по-голяма популярност.

На таз годишното издание, отново ще присъстват гости и артисти от цял свят и разбира се един от силните гласове на остров Ямайка - люлката на реге музиката. Българската публика ще има удоволствието да чуе и види на живо автентичните изпълнения на Ras Zacharri (Ямайка), реге формацията One Drop Forward от съседна Гърция, както и да се раздвижи в ритмичните dj сетове на американския селектор TRODDA, последван и подкрепен от някои от най-интересните родни артисти и приятели на Zionlionz Soundsystem.

The 7th Big Big Summer Reggae остава вярно на традицията да прави нови стъпки напред в своето развитие. Това е естествено, тенденцията за разширяването на мащаба на събитието сякаш е закодирана по магически начин в самото му заглавие. Тази година събитието за първи път ще се случи в рамките на 2 календарни дни - на 09-ти Юли в центъра на София - заповядайте без вход на "езерото с лилиите" в прекрасната Борисова градина, а на 10-ти с билет в просторните зали на Парти центъра "4-ти Километър".

Лятото на 2010 е наистина благотворно за културното развитие на реге музиката в страната ни! В столицата се появяват все повече места, където можем да се докоснем до музиката на любовта. Освен това Zionlionz Soundsystem ще участват отново със собствена сцена и на Spirit of Burgas, най-големия летен фестивал на страната!

Всъщност, какво е раста културата и има ли тя почва у нас?

Зад екзотичният и енигматичен раста език стоят прости и ясни принципи, смисълът на които води до една дума - ЕВОЛЮЦИЯ. Еволюционен преход от човека на страха, насилието и мрака, към човека на мира, светлината и чистото съзнание. Човекът Творец. Самите Zionlionz са творци: архитекти, дизайнери, радиоводещи, студенти по антропология и културология, градинари. Хора на действието, които на практика доказаха, че могат да мечтаят ЗАЕДНО и чрез неуморно постоянство да материализират мечтите си.

А мечтите на организаторите не спират да никнат, както билките в земята. Най-смелата мечта на Zionlionz Soundsytem е да дойде моментът, когато всички млади, позитивни и осъзнати хора на България се обединят и се превърнат в една глобална отворена система, приветстваща всички хора и нации по света. ONE LOVE, ONE HEART, ONE DESTINY!

Global Vision Circle - новини


GLOBAL VISION Nights at BEACH BAR by Memento
представлява серия от тематични вечери, пресъздаващи в открития бар-градина “Beach Bar by Memento” в центъра на София лятната, морска атмосфера на далечни, екзотични култури – Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка.

Havana Cuba – 23 Юни (сряда)
Bossa Samba Brazil – 23 Юни (сряда)
ElectroTANGO Argentina – 07 Юли (сряда)
Reggae Magic Jamaica – 14 Юли (сряда)

Global Vision Circle - новини

Подобно на останалите събития, организирани от Global Vision Circle вечерите имат за цел да създадат цялостно преживяване, даващо „храна” за повече сетива и се състоят от няколко точно подбрани елемента, свързани в единно цяло:

• уникална музикална селекция, представяща в рамките на четирите вечери перлите от огромните музикални колекции на диджеите от Global Vision Circle – Dancing Angel & Olaija
визия, отваряща “прозорци” към далечните, екзотични реалности - от природните картини, през живота по улиците, до празненставата и карнавалите, на Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка
• тематични храни и типични коктейли за телата, които просто си танцуват...

BOSSA SAMBA BRAZIL – 30 June /Wednesday/
Beach Bar by Memento /106 Rakovski str./


След първата вечер от серията Global Vision Nights, посветена на “Havana Cuba”, ни очаква втората, която ще ни отведе чак до плажовете на Рио де Жанейро. На 30 юни (сряда) в новоткритата градина на бар Мементо (на ъгъла на улиците “Гурко” и “Раковски”) ще се потопим в духа на Бразилия с BOSSA SAMBA BRAZIL – там където музиката, самбата, капоейрата и плажният волейбол са естествено ежедневие на бразилците.

За автентичната атмосфера и визия на вечерта ще се погрижи екипът на Global Vision Circle, а диджей Olaija ще ни срещне с богатата музиклана традиция на Бразилия – от боса нова, през мелодична самба, батукада, капоейра и бразилектро. Ще се танцува много самба, очаквайте и пърформанс – изненада!

Бъдете с нас от 20:30 в прохладната градина на Beach Bar by Мemento, където може да завършите деня с освежаващи бразилски напитки с кашаса - кайпириня и др. Облечете се и карнавално... така просто за настроение! Вход свободен!

Global Vision Circle - новини
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,791,354 уникални посещения