Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
BEACH BAR by Memento
Global Vision Circle
GLOBAL VISION Nights at BEACH BAR by Memento
представлява серия от тематични вечери, пресъздаващи в открития бар-градина “Beach Bar by Memento” в центъра на София лятната, морска атмосфера на далечни, екзотични култури – Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка.

Havana Cuba – 23 Юни (сряда)
Bossa Samba Brazil – 23 Юни (сряда)
ElectroTANGO Argentina – 07 Юли (сряда)
Reggae Magic Jamaica – 14 Юли (сряда)

Global Vision Circle - новини

Подобно на останалите събития, организирани от Global Vision Circle вечерите имат за цел да създадат цялостно преживяване, даващо „храна” за повече сетива и се състоят от няколко точно подбрани елемента, свързани в единно цяло:

• уникална музикална селекция, представяща в рамките на четирите вечери перлите от огромните музикални колекции на диджеите от Global Vision Circle – Dancing Angel & Olaija
визия, отваряща “прозорци” към далечните, екзотични реалности - от природните картини, през живота по улиците, до празненставата и карнавалите, на Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка
• тематични храни и типични коктейли за телата, които просто си танцуват...

BOSSA SAMBA BRAZIL – 30 June /Wednesday/
Beach Bar by Memento /106 Rakovski str./


След първата вечер от серията Global Vision Nights, посветена на “Havana Cuba”, ни очаква втората, която ще ни отведе чак до плажовете на Рио де Жанейро. На 30 юни (сряда) в новоткритата градина на бар Мементо (на ъгъла на улиците “Гурко” и “Раковски”) ще се потопим в духа на Бразилия с BOSSA SAMBA BRAZIL – там където музиката, самбата, капоейрата и плажният волейбол са естествено ежедневие на бразилците.

За автентичната атмосфера и визия на вечерта ще се погрижи екипът на Global Vision Circle, а диджей Olaija ще ни срещне с богатата музиклана традиция на Бразилия – от боса нова, през мелодична самба, батукада, капоейра и бразилектро. Ще се танцува много самба, очаквайте и пърформанс – изненада!

Бъдете с нас от 20:30 в прохладната градина на Beach Bar by Мemento, където може да завършите деня с освежаващи бразилски напитки с кашаса - кайпириня и др. Облечете се и карнавално... така просто за настроение! Вход свободен!

Global Vision Circle - новини
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,670,373 уникални посещения