Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Goddess Grooves vol.3
Global Vision Circle
Goddess Grooves партитата се превърнаха в запазена марка за хармонична звукова и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). В последното за сезона трето издание момичетата от Global Vision Circle ще “хармонизират” клуб Туинс (и по-специално голямата му открита тераса) в присъщия за тях фантастичен стил.

Goddess Grooves vol.3 е посветено на спасяването на планетата, на зелената кауза и екологичното съзнание. Събитието ще бъде “outdoor” или иначе казано на  21 Май /Петък/ обширната открита тераса на клуб Туинс ще се превърне в прекрасна лятна веранда под вещото ръководство на творящите декорите The Rain Army.

Зад пулта ще застанат диджейките Olaija, Jaya, Freakkita, Ellesse и Birdy, които ще ни изненадат с разнообразни ритми от всички краища на света –  босанова, афробийт, реге, фънк, латин джаз, фънк, дъб и самба.

На отворения микрофон ще могат да изявят както вокалните, така и инструменталните си възможности всички смели импровизатори. Докато диджейките смесват музикални парчета,  виджейката Анната ще подбира в съзвучие с музиката  образи, извикващи лятото, а с него и позитивното ни настроение.

На еко-хенд мейд пазара ще може да участвате в рисуването на ръчно направени сапуни от натурални масла или просто да се сдобиете с такива. Хапването и чайовете ще са от Веда Хауз, а свежи летни коктейли ще се правят цяла вечер на бара. Партито отново е NON SMOKING EVENT и започва веднага след  работния ден.

Начало 20:00, вход: 6 лв.

Goddess Grooves vol.3КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,792,318 уникални посещения