Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Samba Capoeira Night & DUBJAZZ SESSION #1
Global Vision Circle
Като част от програмата на тридневния Capoeira семинар, провеждащ се в София от 16-18 април, чиито специални гости от Бразилия са Contra-Mestre Vulcão и Profesor Marmotta и непосредствено след Sofia Latin Street Parade, Global Vision Circle и Асоциация Капоейра България имат удоволствието да ви поканят на изключителното парти с бразилска музика и танци – Samba Capoeira Night.

Диджеите Dancing Angel & Jaya (Global Vision Circle) ще стоплят кръвта ви с автентични и ремиксирани Бразилски ритми на 17 април /събота/ във Funky Kitchen. Начало: 21 часа, Вход: 6 BGN

Капоейрата е магическия начин за интегриране на различните култури и насърчаване на способността им да съществуват заедно. Тя непосредствено и типично по бразилски създава възможности различни хора да контактуват и да се разбират по между си.

Samba Capoeira Night 16 - 18 Април 2010


DUBJAZZ SESSION #1

Идеята за проекта “DUBJAZZ SESSION” възниква след експериментите на диджеите от Global Vision Circle в новото пространството, където класическия ямайски дъб /Culture, Israel Vibration, Jackie Mittoo, Gregory Isaacs, SLY& ROBBIE/ се смесва със съвременния free джаз.

Казано накратко – джаз музиканти свирят върху подложки от дъб музика, а диджеите зад пулта моделират звука с ривърб, дилей и ехо ефекти.

Така DUBJAZZ SESSION е основа за създаване на едно ново по рода си събитие, в което се смесват жизнеността и дълбоката грууви енергия на ямайския дъб със свободната и изненадваща линия на джаз изпълнението на живо.

Първата сесия ще се проведе на 22 Април /Четвъртък/ в клуб Туинс /НДК/ от 21:30 часа. Вход: 5 лв.

Диджеите зад пулта са от дъб формацията Deep Space Deejays с дебютното участие на DJ Burdy, а джаз импровизациите на живо са от Росен Захариев – РОКО /тромпет/ и Боби Вълчев /пиано и вокали/.

DUBJAZZ SESSION #1 - 22 Април 2010КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,668,119 уникални посещения