Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Фадо сензацията Диолинда в зала България на 11 юни
Фадо сензацията „Диолинда” ще пее в зала „България” на 11 юни. Групата е  музикален феномен, който след Португалия превзема Европа като буря. „Диолинда” представя традиционното фадо с елегантност, чувство за хумор и проникновение. „Диолинда” сега е най-популярната група в Португалия. Наричат ги още свежото лице на фадото. За разлика от класическото фадо, символизиращо болката и тъгата, изпято от забулени в черно жени, „Диолинда” пее облечена в цветни и весели тонове, грабва с португалския си ритъм и задвижва публиката с шеметно шоу.

Още първият албум на „Диолинда” е с рекордни продажби и платинен статус. Музиката на групата включва фадо, морна от Кабо Верде и бразилска музика. Освен с прекрасното си звучене песните на групата се отличават с поетични текстове, разказващи истории за обикновени хора, за истинска любов и интересни случки.

Имало едно момиче, което се влюбило в музикант от филхармонията, който свирел на туба. Момичето изпитвало неудобство, защото нейните приятелки слушали само хип-хоп. Но сърцето на момичето биело в ритъма Фон! Фон! Фон! Фон! И в този момент от историята цялата аудитория започва да танцува. Музиката на „Диолинда” е само акустична и наистина връща любовта на публиката към нея.

Концертът на „Диолинда” се организира с любезното съдействие на посолството на Португалия.

Фадо сензацията  Диолинда в зала България на 11 юниКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,791,177 уникални посещения