Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Goddess Grooves vol.2 - 08 Март 2010
Global Vision Circle
За дата на второто събитие от поредица Goddess Grooves, организаторите от Global Vision Circle не случайно са избрали празника 8 Март. Направени изцяло от жени, Goddess Grooves партитата имат за цел да разкриват нови измерения на разгръщащата се женската креативност. Очаквайте празнична вечер, заредена с позитивна и гореща музикална вибрация, идваща от Африка, Бразилия и Карибите, много изпълнения на живо и добро настроение в Парти Центъра 4КМ.

Музика отново ще селектират момичета - зад пулта ще застанат Olaija, Jaya и Freakita, а от отворения микрофон ще могат да се възползват всички смели импровизатори. В изпълнение на живо ще видите още Diva’s Afro Percussion Jam, както и ще може да се включите в урока по горещи афро танци, водени от Яна.

Създаването на тържествена атмосфера през вечерта е в ръцете на цяла група магьосници: от Анната, която ще селектира и прожектира образи, паралелно с музиката, през Амба, която ще рисува свещенни фигури с къна по ръцете на дамите, до ударния тандем на Марти, Веси и Милена, които се грижат за декорацията.

И този път ще има пазарна част с бижута и аюрведични изкушения за хапване, предоставени от Амба стил. По традиция важен аспект на събитието става чистият въздух или иначе казано, очаква ни вечер, свободна от цигарен дим!

08 Март 2010, начало 21:00 часа, вход 6.00 лв.

Goddess Grooves vol.2 - 08 Март 2010КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,975,923 уникални посещения