Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Латино карнавал - 17 Април 2010
Pambos Dancing Centre
На 17 април (събота) Столична Община отново ще отвори пешеходната зона на бул. „Витоша” за камионите на уличния Латино Карнавал. За четвърта поредна година жителите на София ще отпразнуват края на зимата с танци, цветно настроение и музика в рамките на традиционния латино стрийт парад, организиран от Pambos Dancing Center и Столична Община. Идеята на пролетната латино фиестата е взаимствана от тази на големите карнавали по света като този в Рио де Жанейро. Облечени в екстравагантни костюми, изкусителни танцьори страстно извиват тела, като забавляват и придават специален привкус на динамичното ежедневие. За кипърския танцьор и хореограф Памбос Агапиу празникът в събота ще бъде двоен, защото точно тогава школата му навършва 12 години. Да се присъединят към уличната фиеста са поканени всички настоящи и бивши ученици на Pambos Dancing Centre, докоснали се до магията на латино танца.

Латино стрийт парадът стартира на 17 април, събота, в 17:00 часа на площад „Княз Александър I”. Шествието от танцьори в маскарадни костюми ще продължи по маршрута хотел „Шератон” - бул. „Витоша” - НДК. Иначе пешеходната зона на най-голямата търговска улица ще бъде отворена специално за камионите на парада. Отново пет тематични камиона с различна музика ще прекосят центъра на София под ритъма на латиното. Там ще са танцьорите от Pambos Dancing Center и представители на различни танцови школи от цялата страна - по салса, аржентинско танго, балет, рок енд рол и други. Един от камионите ще премине под мотото на 6-ия Латино Фестивал, който ще се проведе в София от 14 до 16 май.

Уличният Латино Карнавал ще акустира пред пилоните на НДК, където танцовия маратон ще продължи под открито небе. След 21:00 часа в Sofia Live Club започва DJ парти с шоу-изпълнения на живо с участниците в карнавала. Там ще се проведе и състезание за най-оригинален карнавален костюм.

Латино карнавал - 17 Април 2010




Коментари



Още актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,676,565 уникални посещения