Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Balkan Scientist - 26 Февруари 2010
Global Vision Circle
Balkan Scientist (vol. 6)

След епичната Balkan Scientist Reunion Night експериментаторите от Глобал Вижън Съркъл с основание могат да се чувстват доволни и зарадени с ентусиазъм за нови изследвания!

Създадената от тях серия музикалн събития Balkan Scientist набра скорост и е на път да се превърне в явление както в артистичен, така и в социо-културен план.

В серията досега станахме свидетели на 5 иновативни фюжън проекта, които само след две репетиции смесваха по необичаен и доста танцувален начин звуците на инструменти като българска гайда, австралийско диджериду, бразилско беримбао, ориенталска зурна, кларинет, бас китара, тромпет и тъпан, а в някои от експериментите виртуозните изпълнения на ромския цигулар Венци Такев, мощния глас на Янка Рупкина и бийт бокса на Скилъра, буквално взривяваха нагорещената публика.

Използвайки заряда от предишните издания на проекта и мотивирани от най-често задавания след последното събитие въпрос: “Кога ще бъде следващото такова парти?”, “учените” от  Глобал Вижън Съркъл влизат в ново звуково приключение.

Очаквайте на 26 февруари в Парти Центъра на 4КМ  Balkan Scientist (vol. 6) in DUB, който ще провери как балканският ритъм може да се смеси с дълбоката и плътна вибрация на дъб музиката.

На експерименталната площадка на Balkan Scientist in DUB ще застанат заедно българската фурия Елица Тодорова (глас, перкусии и бръмбазък), фънки кавала на Костадин Генчев от група Булгара, тамбурата и китарата на Атеш Хан, диджеридуто на Хорхе и всичко това върху дъб основа с много бас, ехо, дилей и всякакви други ефекти от пулта на диджеите, сред които се откроява името на СООН от HMSU, познат на някои от проекта Balkansky или на други като художникът Иван Шопов. 

На 26 февруари залите на 4КМ ще станат арена и на други музикални експерименти, миксиращи дъб, джаз и балканска музика, както и вече традиционните за Balkan Scientist събитията творчески оазиси, където може да дадете изява на  креативността и фантазията си.

Повече за пълната програма и всички участници в експеримента ....скоро!
Начало: 21:30, вход 10/12 лв.

Balkan Scientist (vol.  6)

Balkan Scientist (vol.  6)КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,671,794 уникални посещения