Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Bob Marley’s Earthday Celebration - 05 Февруари
Новини
Bob Marley’s Earthday Celebration

Zionlionz Soundsystem
presents

“Bob Marley’s Earthday Celebration”

Live act: SOUL FIRE (GR)
5 February (Friday) at Party Center 4-KM

Zionlionz Deejays Crew &
BG Soundmassive voices: Sen I, Jahmmy Youth, Zafayah & Mr.T

Start: 22:00 / Enter: 10 BGN

Само за няколко десетилетия датата 6 Февруари – рожденният ден на Боб Марли, се е превърна не само в най-важния ден за реге общността на планетата, но и в световен празник отбелязван с множество концерти и партита по цял свят. Става вече традиция (за трета поредна година) и българските реге пионери от Zionlionz Soundsystem да организират специално събитие по случая. Духът на регето и на неговия символ - Боб Марли, ще бъдат „призовани” от госите на тазгодишното издание на “Bob Marley`s Earthday Celebration” – гръцките раста ветерани Soul Fire*.

Очаквайте за посрещането на 65-тия рожден ден на Боб Марли в Парти Центъра на 4КМ на 5 (срещу 6ти) Февруари /Петък да се събере и цветът на родното реге войнство – Sen I, Jammy Youth, Zafiah, Mr.T, както и всички диджеи от ZionLionz Crew.

На самия 06 Февруари същото събитие ще се пренесе за първи път и на плодвивска сцена в клуб Лебовски – още едно доказателство, че музиката на Марли и идеите му за ЕДИНСТВО и ненасилие са живи и активни повече отвсякога.

Да празнуваме в името на любовта, мира и взаимното уважение между хората в света!!! ONE LOVE!

* Едни от първите посланници на реге културата в своята родина Soul Fire и до ден днешен остават най-влиятелната roots reggae формация на Гърция. Създадена в началото на 90те години на миналия век формацията притежава свой органичен звук, удивително зрял и неотстъпвщ на класическите образци на групи Culture, Israel Vibration или Gladiators. Взели името си от едноименното парче на Lee Scratch Perry, Soul Fire навлизат спокйно в третото десетилетие на своето съществуване вдъхновени от силата на Създателя, както и от усещането за неотложността на своята мисия.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,670,241 уникални посещения