Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
GODDESS GROOVES - 15 January 2010
Global Vision Circle
Global Vision Circle
presents

G O D D E S S    G R O O V E S
The Female Energy Comes to Power!

15 January 2010 /Friday/
TWINS Club (НДК запад, II етаж)
Music Selected by: Olaija – global beats & grooves; Jaya – funky & jazzy vibes; ZZ – old school disco
Live act: Open microphone for improvisations
NON SMOKING EVENT!!!
Dress code: Goddess Style
Start: 21:30, Enter: 5 BGN

Goddess Grooves е заглавие на поредица от събития, целящи да дадат пълна изява на женската творческа активност. Това са партита, изцяло направени от жени и посветени на хармонията в света.
Първото събитие от най-новия проект на организаторите от Global Vision Circle ще бъде на 15 Януари 2010 (Петък) в клуб Twins (на втория етаж от западната част на НДК). Зад пулта тази вечер ще застанат трите диви – Оlaija , Jaya и ZZ, а разнообразната им музикалната селекция ще преминe от global beats & grooves, през funky & jazzy vibes, та чак до old school disco. За тези, които искат да изпробват гласовите си възможности, ще има и отворен микрофон за импровизиции. Очаквайте вечер, изпълнена с мелодична, танцувална, секси вибрация.

Освен музикалната програма, концепцията на Goddess Grooves се фокусира и върху различни измерения и аспекти на женската креативност като: представяне на дизайнерски дрехи от INKE TINKE, пазар с авторски бижута и аксесоари от Artishock, както и чай шоп от Veda House. По традиция визията и атмосферата ще са дело на The Rain Army, а дрескодът ще бъде goddess style.
Важна и нова стъпка в идеята на проекта е, че Goddess Grooves събитията ще бъдат свободни от цигарен дим или с други думи, предстои един NON SMOKING EVENT!

Началото: 21:30, вход: 5 лв.

G O D D E S S    G R O O V E SКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,981,896 уникални посещения