Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
"Reydi Brizuela y iRe" – на живо в “Sofia Live Club”
екип - Надя Миланова
"Reydi Brizuela y iRé" – на живо в “Sofia Live Club”На 08.11.2009 от 21:00 часа “Reydi Brizuela y iRé” са гости на един от най-стилните клубове в София - “Sofia Live Club”. Той ще бъде домакин на музикално събитие, различно от тези, които сме свикнали да посещаваме.

Новото лице на латино културата в България Рейди Бризуела ще Ви представи темпераментната и завлядяваща автентична кубинска музика със своята група “iRé”. Музика, която събира хора от всички точки на света, с която ще веселите и ще Ви накара да танцувате цяла нощ.

Основател на групата е Рейди Бризуела /Куба/ - ударни. Живее и се занимава с музика в България от 2003 година. От февруари същата година е част от Ку-Ку бенд, като перкусионист. Останалите членове на групата са: Ирения Васкез /Куба/ - пиано и кийборд, Емилия Тръпчевска /Mакедония/, вокал; Силвия Монева /България/ - вокал; Саша Коцева /България/ - вокал; Свилен Василев /България/ - перкусии; Петър Македонски /България/ - тромпет; Тодор Бакарджиев /България/ - тромпет; Атанас Хаджиев /България/ - саксофон; Димитър Стоев /България/ - тромбон; Димитър Карамфилов /България/ - бас; Борислав Бояджиев /България/ - перкусии. Всички музиканти от групата имат досег с професионалната сцена, учствайки в различни по стил групи и музикални проекти.

Обединени около общ проект, музикантите от “iRé” започват да добиват популярност като салса формация в София и в останалите градове на България, особено сред обществото на латино танцьорите. Групата свири в различни столични клубове, както и на по-големи латино мероприятия, като Коледния салса бал, провел се в средата на декември 2008 година, на който делят една сцена с небезизвестните музиканти от група “Тумбаито”. В средата на септември 2009-а “Reydi Brizuela y iRé” споделиха емоцията от кубинската музика със стотици хора на латино сцената в Борисовата градина в рамките на Sofia Dance Week Academy.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,792,491 уникални посещения