Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Лира Груп Денс Къмпани ще инвестира в обучението на своите млади таланти (конкурс)
"Lira Group Dance Company"

Лира Груп Денс Къмпани ще инвестира в обучението на своите млади таланти (конкурс)


За втора поредна година Лира Груп Денс Къмпани ще инвестира в обучението на своите млади таланти. Победителката в миналогодишния конкурс Изабел Костадинова вече танцува на сцена. Изабел е на 16 години и за 6 месеца усвои годишната програма по салса и народни танци на школата, благодарение на упорит труд, постоянство и любов към танцовото изкуство.

Ръководителите на школата Лорета Димитрова и Ангел Бобев споделиха, че следващата стъпка в програмата на Изабел е да реализират една от мечтите и като я включат в групата, която заминава на международен фестивал в Бодрум през септември. Родителите на Изабел изкаха своята благодарност към школата и с радост гледат постиженията на дъщеря си на фолклорния фестивал „Де е Българското”, участието и в детския празник по случай Деня на бащата, организиран от - Асоциация "Любов и грижа" и Столична община и не на последно място Годишния спектакъл на школата «Танц без граници».

Тази година конкурсът ще се проведе на 30.09.2009 г. от 19:00 часа в зала 1 в гр.София, ул.Янко Сакъзов 17. Могат да участват момичета и момчета на възраст от 12 до 17 години с интереси в областта на салсата и българските народни танци.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,463,127 уникални посещения