Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE – в София на 10-ти февруари!
Новини
На 10-ти февруари 2010, зала 1 на НДК отново ще се разлюлее в любимите ритми и емоци, поднесени от LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE. Темпераментните кубинци пристигат в София по покана на Жокер медиа, като традицията да ни гостуват през м.февруари – отново е спазена.  Билетите за шоуто се пускат в продажба от днес на касите в Билетен център в НДК и в интернет в мрежата на Tickestream.bg. Цената им ще бъде от 25лв до 90 лв за билет.

Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат до край на сцената” е тяхна запазена марка, пристигат за трети път в България в познатия състав. С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Teresa Garcia Caturla (от групата Afro-Cuban All Stars) и Julio Alberto Fernandez (от Buena Vista Social Club). Младата Maria Viktoria Rodriguez отново ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo “Peruchin” Argudin.
Havana Lounge

LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE се заражда през 2003г като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Afro-Cuban All Stars (Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба” Гонсалес) заедно с още други чудесни инструменталисти и певци, като Томас „Панга” Рамос, Адалберто „Канделита” Авила, Родолфо „Перучин” Аргудин, и др. От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света. От началото на 2010-та програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия. Очакваме ги с нетърпение отново в София на 10-ти февруари, когато горещото настроение и емоции са гарантирани!
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,804,088 уникални посещения