Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Мансарда - всяка сряда и събота
ресторант Мансардата
МАНСАРДАТА представя SALSA NIGHTS
всяка сряда и събота от 21 часа
DJ ALEX  & DJ BOBI & DJ DANCING ANGEL
Гореща салса с вкус на ледено мохито и мирис на пури ще освежи летните вечери
в самият център на Столицата за 6-та поредна година.

Гореща салса с вкус на ледено мохито и мирис на пури ще освежи летните вечери в самият център на Столицата.
Стотици фенове на латино-културата в България, едни от най-добрите български салса танцьори, инструктори по салса от всички клубове, латино DJ-и и латино банди ще направят заедно щури летни фиести под открито небе в култовото място за летни купони-"Мансардата".
Вече 6-та поредна година "Мансардата" и нейният екип подготвят поредните изненади за софиянци, като поднасят в сивото им ежедневие много красота и емоционално изживяване свързано с музиката и танца.Както винаги очакванията са оправдани и  на Централната Софийска част, срещу Софийският  Университет  ще се разнасят приятните ритми на салсата, меренгето и бачатата всяка сряда и събота от 21 часа..

Усещането  сами ще се убедите е невероятно, а сблъсъкът на противоположностите толкова магнетичен, че едва ли ще можете  да отминете спокойно и поне за час да не погледате изумени, как в един толкова динамичен град, с тази вечна надпревара със самият себе си има място, на което сякаш не времето, а целият живот е на един красив забавен кадър. Ако има дума, която може да замени това усещане, то тя е релакс.

Едно приятно физическо разтоварване, невероятен положителен енергиен заряд, лек фитнес за приятелите на спорта, защото все пак да не забравяме,че  освен танц, салсата е и начин да съхраниш физиката  и духът си млад, една огнена емоция за меломаните, наслада за вечно търсещите  красота човешки  очи и приятен начин за забавление на почитателите на латиното в България, това са  неоспоримите факти,  но самото им изживяване нека оставим на Вас!

Всичко, което ще видите или усетите тук не е случайно, много личности  и много труд стоят в подкрепата на този проект, но идеята си заслужава и развитието следва своят естествен ход!

Екипът DJ-и / Alex& Dian/, който през последните няколко години години работи заедно с екипът на "Мансардата" върху всичко това е добре познат и харесван. Освен в България,DJ-те са чести участници на  редица международни салса фестивали на Балканите и в Европа и едно от най-характерните им качества е, че се стремят по най-лесният и достъпен начин да покажат магията на музиката,  да представят една уникална култура с богато минало и да предоставят един  различен и позитивен начин за забавления на хора с различен възрастов диапазон.

Именно на  "Мансардата" през последните 5 години те направиха най-големите летни салса фиести събирайки стотици фенове и привличайки нови с музиката си, с умението си да възпитават усет към красивото и  с огромното си желание да популяризират една култура и да накарат хората да я ценят, усещат и разбират, . За момента  ще можем да се насладим само на музиката на DJ Alex.
Тази година в този интересен DJ- екип се влючват и още две имена от латино сцената:

Едва ли има истински фенове на салсата,които при споменаване на следващото име да не разпознаят един от пионерите DJ- и на латино партитата в България- DJ DANCING ANGEL, който  е и  част от нашумелият в последно време Global Vision Circle.За тези, които още не са се докоснали до тези музикални полиглоти, Global Vision DJs е формация от артисти, вдъхновени от музиката, идваща от всички краища на планетата.

Още едно ново попълнение очаквайте през  този сезон: DJ Bobi и желанието му да ви изненада приятно с добър подбор и богата фонотека.

Времето  се надяваме, че ще е прекрасно, джоджанът и ромът са на лице, пурите са ваш приоритет или аксесоар към красивата дама до вас,а тя със сигурност ще ви кара да се чувствате като на мечтана ваканция някъде из Латинска Америка ,  така че ще се видим на по мохито в " Мансардата" и да не забравяте, купонът е ваш ние само го създохме!

Поради ограниченият брой места, високите цени за техническото оборудване, дансинг и т.н.
бихме искали да Ви предупредим,че ще се събира  входна такса на стойност 2.00 лв.
Моля изисквайте вашият билет!

Мансарда
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,658,874 уникални посещения