Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Лира Груп на 2 годинки
"Lira Group Dance Company"
Скъпи приятели, всички вие, докоснали се до магията
на танца в нашата прекрасна школа.

Днес Лира Груп става на 2 годинки и макар и в тази крехка възраст, тя извървя хиляди километри по света до най-красивите и отдалечени кътчета на Земята – Куба, Доминиканска република, Египет, Испания, Индия и китни български селца.

За своя рожден ден за вас ще танцува нашата представителна сценична група.
Бъдете наши скъпи гости на това прекрасно представление!

Лира Груп Денс Къмпани ще представи своя годишен спектакъл "Танц без граници" изцяло с авторски танци на школата на 20-ти юни, събота, на открита сцена в парка Заимов от 19:00 часа. Вход - свободен.

Хореография:
Алена Щерк - спортни танци
Мая Жалова - индийски танци
Ангел Бобев - карибски танци
Лорета Димитрова - български народни танци и карибски танци
Режисьор: Лорета Димитрова

"Танц без граници" е най-новата постановка на Лира Груп Денс Къмпани, изцяло с авторски танци на школата послучай две години от създаването и. Тя отразява пътя, който школата изминава, трудностите и последващите грамоти и награди от фестивалите в Индия, Куба, Доминиканска република и България за този период. Многообразието от стилове - спортни, карибски, индийски и български танци с тяхната характерност и осанка и същевременно обединени от единната идея за красотата и хармонията на танца като такъв.

Средствата, набрани от концерта ще послужат за участието на Лира Груп в 4-ти Международен Фолклорен Фестивал в Бодрум - септември 2009г.КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,676,483 уникални посещения