Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Street Salseros & Pa’Lante в Club Salsa plus
Salsa Plus
Street Salseros & Pa’Lante в Club Salsa plusClub “ Salsa plus”
представя

Street Salseros & Pa’Lante

27 МАЙ 2009 (сряда) 22.30 часа
вход: 4 лв.
   
Street Salseros & Pa’ Lante са едни от най-прекрасните и завладяващи млади български салса танцьори,състезатели и инструктори.Техните изпълнения са  наситени с колорита на  перфектната интерпретация на музиката, великолепна външност,елегантност и силно сценично излъчване.  Лекотата,  с която се движат по сцената кара пулсът на зрителя да отмерва тактовете в ритъм и да почувства салсата като един миг на блаженно удоволствие и гореща страст. Едни смели и успешни новатори, носители на  множество престижни български и международни награди.
Тази вечер ще можете да се насладите на техните най-нови, модерни и перфектни изпълнения.

Ето и някои интересни факти за двете школи:

Street Salseros:
Симеон Платонов Стефанов (Мони) - изпълнител, хореограф и преподавател.
В периода 2003-2007г. Мони взема участие в редица салса състезания, както в България, така и в чужбина, вземайки редица купи и медали:
- трето място - шампионат на България 2003г.
- трето място - открит шампионат Хамбург 2004
- първо място - Лондон 2005.Септември 2005
- полуфинал - Лас Вегас 2005
- пето място Лондон 2006.
- квалификации Лас Вегас 2006.
- второ място - Плодив Салса Опън 2007 
- трето място - Варна Салса Опън 2007
- трето място - София Салса Опън   
- второ място Салса Опън 2007 в генерално класиране България  
- трето място-квалификации за световния шампионат Орландо  
- първо място - открит шампионат на Турция 2007
- шесто място - европейски шампионат Борнемуд 2007
- второ място - открит шампионат на Румъния 2007

Номинирани са за състезателна дейност на Годишни Салса Награди 2007 г. и носители през същата година на поощрителна награда за състезателна дейност.
Носители на две статуетки  и един приз от Годишни Салса Награди 2008 г. за Дебют на двойка, Дебют на отбор и Салса уеб сайт.

В края на 2007 година Мони прекратява състезателна си кариера, навлизайки в своя творчески период.От една страна като изпълнител, Мони продължава да изнася танцови спектакли в България и в чужбина. Те въплъщават в себе си както традиционните и характерни салса похвати и техники, така и множество нетипични нови елементи наситени с уникални танцови експресии. От друга страна като преподавател, той очарова международната салса аудитория със своите уъркшопи - "partner work" и "man style", като особено интересни са тези, отнасящи се до пластиката на тялото и изолация на движението (body movement), които се превръщат в негова запазена марка.

Pa’ Lante:
Pa’Lante Dance Project  e основан от Евгений Марков и Лилиана Константинова.
През 2005 година Евгений участва на гала вечерта на Първия Български Салса фестивал. През 2006 следват две участия на престижните европейски Салса Конгреси – Брюксел и Иннсбрук, където Евгений танцува на сцената заедно с едни от най-големите салса звезди. През 2007 година, заедно с Лили, отново са поканени за шоу програма на салса конгреса в Иннсбрук.
През април 2005г. Лили участва на финалите на на Третото национално състезание по салса, които  са част от Първия Бългаски Салса фестивал в София. Журито, в състав от световно известни салса инструктори й присъжда първо място в клас Любители и титлата шампион на България в тази дивизия. На следващата година Лили става вице-шампион на България в клас Професионалисти на Националното състезание Salsa Sofia Open . Две поредни години (2006 и 2007) се класира на четвърто място на Квалификациите за Световното Първенство по Салса в Лас Вегас.
Участие на музикалния фестивал Spirit of Burgas(латино сцена), излъчван по Mtv и едно от най-големите музикални събития за 2008г. в България
- Второ място на квалификациите за Световното първенство по салса и класиране директно за полуфинала на Световното първенство2008
 - 1 място в дивизия "Професионалисти" на Националното състезание по салса Plovdiv Salsa Fest 2007

Номинации на Годишни Салса Награди 2007г за най-добър салса дебют за 2007 година
Две престижни Номинации на Годишни Салса Награди 2008 г. в категория Състезателна дейност за 2008г., и категория Международна дейност за 2008г.
Евгени и Лили защитиха второто си място от 2008 година на провелото се състезание преди броени дни за “ Купа България”,в 1-вия кръг на Българският Салса Фанта Фестивал.
Само на по 21 години, те вече са една от най-добрите и престижни  салса двойки в България.
КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,804,030 уникални посещения