Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Miro Dance - гр.Шумен
Miro Dance - гр. Шумен / BGSalsa.info Miro Dance
гр.Шумен, ул. Съединение 105 - Младежки дом
Интернет страница: www.mirodance.com
Е-майл: miro_denny@abv.bg
Телефон: 0878559200 - Миро, 0878567200 - Дени
Miro Dance - гр. Шумен / BGSalsa.info

Miro Dance - гр. Шумен / BGSalsa.info Miro Dance - гр. Шумен / BGSalsa.info
1. Представете се...?
Miro' Dance това сме ние - Миро и Дени /Мирослав и Деница Иванови/ :)
2. Кога започнахте да танцувате и преподавате?
Миро: Танцувам още от осем годишен в клуб по спортни танци в град Хасково, в спортно - състезателната си дейност съм достигнал клас М (международен). Участвал съм в множество шоу програми, както в България така и извън нея. Сблъска ми със салсата е съвсем случаен, през едно слънчево морско лято на 2003 г.. Новата ми старст ме обзе бързо и по време на престоя ми в САЩ  не спрях да ходя на партита и уроци при едни от най-добрите салса инструктори в Бостън - Salsa y Control, Hacha y Machete, Masacote и други! Така силно се пристрастих към новото си занимание , че при завръщането си в България реших да го съчетая с тренировките си по спортни танци в град Шумен, където бях инструктор! Така на 1-и октомври 2003 г., стартирах първата група по салса към клуба! Исках да покажа на всички, че има танци които може да танцува всеки - салса, мернге, бачата... След около две години в залата се появи и Дени, водена от любопитството си да разбере, какви са тези социални танци за които и говорят!
3. Рекламирайте вашата школа с едно изречение...
Просто - "MIRO' DANCE"!
4. Какво сте и какво не сте /за сега/ постигнали в работата си?
Сцената и признанието на хората, са нещата с които един танцьор-инструктор може да покаже, какво е постигнал в работата си! Голяма гордост за всеки преподавател, според нас са и постиженията на неговите ученици!
Първото ми голямо постижение, като инструктор е през 2007-ма година - 1-то място в клас „Аматьори" на двойката, която подготвях докаро живяхме във Варна. През 2009-та година, реших да работя професионално в двойка с моята съпруга Дени! Дебютирахме на веригата състезания "Bulgaria Salsa Cup 2009", като в края на годината се класирахме на 4-то място, редом с едни от най-добрите дългогодишни състезатили на България! В края на същата година създадохме и Miro' Dance Team, екип от хора които подготвяме индивидуално за шоу представления и състезания. През 2010-та година с Дени, заехме 3-то място при професионалисти на провелото се състезание на "3rd Black Sea Salsa Festival", а на финалния кръг заехме отново 4-то място. В девизия аматьори двойките които подготвихме заеха 1-во и 2-ро място, като в края на годината една от тези двойки стана шампион на България за своята девизия!
Уменията които имаме, като добри преподаватели и танцьори ни дават възможността да развиваме салса на доста места! Няколко танцови школи в различните градове работят с нас, като така ние обучаваме хора не само от Шумен, а и от Варна и Бургас.
5. Разкажете ни нещо любопитно за вас ...
Всъщност ние станахме първо партньори в живота и в последствие в танците! Имаме си две невероятни дъщери – Ния и Йоанна.
6. Кое е най- абсурдното нещо, което сте чули за себе си?
Не знаем... много са, но по абсурдно е да им обръщаме вимание, затова и не го правим!
7. Как преценявате салса средата и нивото на танцуване в България- искате ли да промените нещо?
Нивото на салса в България през последните няколко години е наистина високо. Успяхме да се утвърдим по целия свят като страна с много талантливи танцьори. Това, което искаме и ще се опитваме да направим в нашия клуб, е да поддъдржаме това ниво и да правим всичко, за да вървим напред и нагоре! Бихме се радвали ако много от клубовете забравят мотото ваши и наши, и ако някой ден разширят социалните контакти на свойте ученици извън вратите на школите си! Салса е за всички и трябва да я танцуваш със всеки, затова е социален танц!
8. Напишете тук каквото пожелаете...
Обичам 3 жени – жена ми и двете ми дъщери .... :)
9. Опишете партньора (колектива) си с три думи...
Моето семейство - моят живот!
10. Какви са вашите бъдещи творчески планове :) ?
Да продължавамe да популяризирамe салсата където и да сме! :)
11. Допълнителна информация за школата и инструкторите

Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,805,715 уникални посещения